BAŞKAN GÜRLESİN TEMA TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI

03-12-2018

BAŞKAN GÜRLESİN TEMA TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 12 ilden 300 kişinin katılımı ile yapılan TEMA Bölgesel Gönüllü Toplantısı için Denizli’ye gelen TEMA Vakfı temsilcilerini ağırladı. Başkan Gürlesin, “Biz projelerimizde doğaya katkı yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Kısa adı TEMA olan Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı, bölgesel toplantı için Denizli’yi tercih etti. Bu çerçevede bir dizi etkinlik yapan TEMA Vakfı temsilcileri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Gürlesin, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, TEMA Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Doğan Arıkan, TEMA Vakfı Genel Müdürü Oben Akyol, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, TEMA Vakfı Denizli İl Temsilcisi Prof. Dr. Gürkan Semiz, TEMA Vakfı Pamukkale İlçe Sorumlusu Nesrin Buluş ve TEMA Vakfı Merkezefendi İlçe Sorumlusu Av. Soner Bayır’dan oluşan heyeti ağırladı. Ziyarette çalışmalar hakkında bilgiler veren TEMA Vakfı Pamukkale İlçe Sorumlusu Nesrin Buluş, ilçe sınırları içinde ilkokul birinci sınıftan lise son sınıfa kadar 115 sınıfta yıl boyunca TEMA doğa eğitimleri yapıldığın ifade ederek, “Bu eğitimlerle TEMA’yı tanıtma imkanı buluyoruz. Ayrıca doğa yürüyüşleri ve fidan dikimi gibi etkinlikler yapıyoruz. Amacımız TEMA’nın yapılan çalışmalarını geleceğimizin teminatı olan gençlere anlatmak. Bu çalışmalarımız devam edecek” dedi. TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ise Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e misafirperverliği için teşekkür ederek, “Türkiye’de 730 bin gönüllü ile çalışıyoruz. Hızlı bir şekilde gönüllü sayımız artıyor. Yılda 5 kez gönüllülerimizle bir araya geliyoruz. Bu kez gönüllülerimizle Denizli’de bir araya geldik” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Biz kurulduğumuz günden bu yana projelerimizde doğayı önemsiyoruz. Fidan dikimi başta olmak üzere doğayı korumak için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Biz geleceğe daha yeşil bir Pamukkale bırakmak için projeleri hayata geçiriyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.