Pamukkale Belediyesi Çöp Evleri Temizliyor

27-02-2015

Pamukkale Belediyesi Çöp Evleri Temizliyor

Bu anlamda Pamukkale Ilçesi Topraklik Mahallesi’ndeki bazi vatandaslarin sikâyeti ve    Pamukkale Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma Müdürlügünün yazili ihbarini degerlendiren Pamukkale Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, çevre sagligini tehdit eden çöplerden yasanmaz hale gelmis bir evi bosaltti. Savciliktan alinan özel izinle Polis ve Zabita ekipleri ile birlikte ihbarda belirtilen eve giden Pamukkale Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü görevlileri, içerisine yigilan çöplerden ve pislikten yasanmaz halde bulduklari evdeki yaklasik 4 kamyon çöpü bosalttilar. Pamukkale Belediyesi Saglik Müdürlügü ekipleri de temizlenen evi ilaçlayarak dezenfekte etti.
   BASKAN GÜRLESIN; “ÇÖP EVLERI TEMIZLEYEREK MAHALLE SAKINLERINE NEFES    ALDIRMAK ISTIYORUZ”
    Topraklik Mahallesi’nde vatandaslarin sikayeti ve Pamukkale Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma Vakfinin yazili ihbarini degerlendiren Pamukkale Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler, sikayet konusu olan G.U’nun evinde biriktirilen çöplerden ve pislikten yasanmaz halde olan evden 4 kamyon çöpü bosaltti, temizlik yapildiktan sonra Pamukkale Belediyesi Saglik Müdürlügü ekipleri de temizlenen evi dezenfekte etti. Konuyla ilgili Belediye Baskani Hüseyin GÜRLESIN söyle dedi: “Pamukkale Belediyesi Temizlik Isleri Müdürü ekipleri, çevre ve halk sagligini tehdit eden, kirlilige neden olan atiklari toplamak için araliksiz olarak görev yapmaktadir. Çöp ev sahiplerinin gözlerine çarpan her seyin önem tasiyabilecegini, günün birinde lazim olabilecegini düsünürler. Kaldirima atilmis bir pet siseyi, bir tel parçasini orada öylece birakip gitmek onlara zor gelir. Çöp biriktiriciler aslinda hepimiz çevresinde vardir. Bu kisilere herhangi bir seyi atmak asiri sikinti verir. Evlerini bir depoya dönüstürürler. Büyük gardirop sigdiracak mekani olmayanlar bile istifleme araci olarak ya kutulari kullanirlar ya naylon torbalari hanelerinin bir kösesinde bulundurarak evin yaninda oturan ve kötü kokudan camlarini dahi açamayan mahalle sakinlerine bir nebze olsun nefes aldirmak istiyoruz, maksadimiz kimseyi evinde rahatsiz etmek degil, tam tersine hem kendilerine hem de halkimiza saglikli bir hayat imkani saglamaktir.“ dedi.
   -VATANDAS BU HIZMETLERDEN ÇOK MEMNUN-
Çöp evin yaninda oturan ve kötü kokudan camlarini dahi açamadiklarini söyleyen mahalle sakinleri, “Sokaklardan topladigi atiklari evinde biriktiren ve Fare ya da hamam böceklerinden rahatsiz olduklarini dile getirerek evde kapi, pencere açamiyorduk. Komsu çöp evden Evlerimize fareler geliyordu. Çoluk çocuk tedirgin oluyorduk” diye bu uygulamadan çok memnun olduklarini söylediler.