BAŞKAN GÜRLESİN'LE HALK GÜNÜ 3 EYLÜL'DE

31-08-2018

BAŞKAN GÜRLESİN'LE HALK GÜNÜ 3 EYLÜL'DE

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirdiği "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" 3 Eylül Pazartesi gerçekleşecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşlarımızın dertlerine derman olduğumuz halk günümüze tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Her ayın ilk Pazartesi belediye binasında Pamukkaleli vatandaşların dertlerini dinleyerek çözüm bulmaya çalışan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Eylül ayı halk günün 3 Eylül 2018 Pazartesi günü gerçekleştireceklerini bildirdi. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasında bulunan Pamuk Kafe’de yapılacak olan "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nde halkı dinleyecek olan Başkan Gürlesin, vatandaşların dertlerine derman olmaya devam edecek. 3 Eylül Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacak halk gününe tüm vatandaşları davet eden Başkan Gürlesin, “Halkımızla her fırsatta bir araya geliyoruz. Ancak, yine de bize ulaşma noktasında hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için, her ayın ilk Pazartesi günü halk günlerimizde vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz. İŞKUR’dan yetkililerinde hazır bulunduğu halk günümüze tüm halkımızı davet ediyoruz. Tüm gayretimiz, çabamız halkımızın derdine derman olabilmek” dedi.