PAMUKKALE'DE ÇOCUKLAR EĞLENMEYE DEVAM EDECEK

31-08-2018

PAMUKKALE'DE ÇOCUKLAR EĞLENMEYE DEVAM EDECEK

Pamukkale Belediyesi’nin her hafta sonunda gerçekleştirdiği “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” çocuk eğlencesi Akköy ve Deliktaş Mahallesi’nde yapılacak.  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yaz boyunca her hafta sonunda farklı iki mahallede düzenlediğimiz çocuk şenliklerimize devam ediyoruz. Akköy ve Deliktaş mahallelerimizde gerçekleştireceğimiz çocuk şenliğine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

“Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” sloganıyla bu yaz mahallelerde düzenlenen çocuk şenlikleri düzenleyen Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenek sunmaya devam ediyor. Yaz sezonu başından beri mahallelerde gerçekleştirilen çocuk şenlikleri, bu hafta sonunda da minikleri bekliyor.  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  31 Ağustos 2018 Cuma günü Akköy Mahallesi’nde, 1 Eylül 2018 Cumartesi günü Deliktaş Mahallesi’nde düzenlenecek çocuk şenliğine mahalle halkıyla birlikte, tüm ilçe vatandaşlarını etkinliğe davet etti. Başkan Gürlesin, “Cuma akşamı Akköy Mahallesi Kapalı Pazar yerinde, Cumartesi akşamı da Deliktaş Mahallesi Hacı Serpil Kabaklıoğlu Ortaokulu Bahçesi çocuk şenliğimiz var. Çocuklarımıza ve ailelerimize ücretsiz birçok ikramda bulunduğumuz şenliklerimizde, çocuk oyun grupları, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunlar çocuklarımızı bekliyor. Çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmelerini amaçladığımız ve saat 20.00’de başlayacak etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.