BAŞKAN GÜRLESİN'İN, KURBAN BAYRAMI MESAJI

20-08-2018

BAŞKAN GÜRLESİN'İN, KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kurban Bayramı’nın yardımlaşmanın ve paylaşmanın değerini anlamak noktasında çok önemli olduğunu belirtti. “Dini bayramlarımız çok değerlidir” diyen Başkan Gürlesin, mesajında şu görüşlere yer verdi;  “Kurban Bayramı da, dini bayramların ikincisi olmakla birlikte, kurban, bir ibadettir. Kurban ibadeti, bizleri bir taraftan Allah’a yakınlaşmayı, bir taraftan da toplumumuzda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine vesile olmaktadır. Bu önemli duyguları yaşadığımız ve manevi âlemimizde ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı'nı bu yıl da hep beraber kutluyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle anlamlı, kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Biz Türk Milleti olarak birlikte çok güçlüyüz. Birlik ve beraberlik, sağlık ve huzur içinde nice bayramlara hep birlikte kavuşmayı diliyor. Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlarım” dedi.

BAYRAM SÜRESİNCE NÖBETÇİ EKİPLER HAZIR BEKLEYECEK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ayrıca Kurban Bayramı’nın 1,2 ve 3. gününde nöbetçi ekiplerin oluşturulduğunu belirterek, vatandaşın sıkıntıya düştüğü anda Pamukkale Belediyesi’ne ulaşabileceğini bildirdi. Başkan Gürlesin, ilçe halkımızın bayramını huzurlu geçirmeleri noktasında tedbirleri noktasında YSE’de Ana hizmet binasında bulunan Pamuk Masa’da Kurban Bayramı’nın 1,2 ve 3. gününde nöbetçi personelin görevli olacağını ve her zaman olduğu gibi yine vatandaşlar her türlü şikâyet ve talepleri noktasında 444 9 220 ile 296 96 96 nolu telefondan; 0552 282 20 20 nolu Whatsaap şikâyet hattından ve Pamukkale Belediyesi mobil uygulamadan Pamukkale Belediyesi’ne ulaşabileceklerini ifade etti. Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, her zaman oluğu gibi bayramda da vatandaşlardan gelebilecek şikâyet ve talepler doğrultusunda ekiplerimizi anında yönlendirerek, vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmelerini hedefliyoruz” dedi.