Başkan Gürlesin'den Personele Sucuk Ekmek

16-02-2015

Başkan Gürlesin'den Personele Sucuk Ekmek

Pamukkale Belediyesi, gerek Ocak ayinda gerekse Subat ayinda yagan ve ilçeyi etkisi altina alan kar yagisinda fedakarca karla mücadelede görev alan personeli unutmadi.
  Belediye, meteorolojiden alinan bilgiler dogrultusunda her iki kar yagisinda hazirliklarini tamamlamisti. 50 is makinesiyle 24 saat boyunca görev basinda olan 250 personelden olusan karla mücadele ekipleri, 68 mahallede olumsuzluklarin önüne geçti. Aninda müdahaleyle yollar açik tutulup, hastane, okul, duraklar ve kaldirimlar kardan temizlendi. Baskan Gürlesin de karda gayretle çalisan personeller basta olmak üzere belediye çalisanlarini unutmadi. Belediyede bahçesinde tüm personele sucuk ekmek dagitildi. Baskan Gürlesin, izgarada pisirilen sucuklari ekmek arasina koyarak tek tek personele ikram etti.
   -TÜM PERSONEL ALIR BASKAN EN SON YER-
   Pamukkale Belediye Baskani Gürlesin, yaklasik 1 saatte tüm personele sucuk ekmek ve ayran ikram etti. Bu arada personellerin ‘siz yemediniz’ sorusuna ise Baskan Gürlesin en anlamli cevabi verdi. Baskan Gürlesin, ‘Tüm personelimiz sucuk ekmeklerini alsin, dagitim bitsin, baskan personelden sonra yer. En son baskan artmissa yer’ dedi.
Sucuk, ekmek ikramina Baskan Yardimcilari Veli Demir, Selim Arkan, Abdullah Sevinçli, Fahrettin Göksu, Türkay Gözlükaya ile meclis üyeleri de katildi.
   Öncelikle hepinize tesekkür ederim’ diyerek sözlerine baslayan Baskan Gürlesin, söyle dedi:
‘En son yagan karda 1. göre daha basariliydik. Bundan dolayi hem küçük bir ödül olsun hem de çalisanlarimizin moral motivasyonunu yükseltmek adina böyle bir etkinlik düzenledik. Bir yerde basari varsa bu basarinin nedeni sadece belediye baskani olamaz. Bu basari ekip ruhuyla birlikte hareket ederek ortaya çikar. Bunu bilen birisiyim. Bu basariyi da sizlerle paylasmak istiyorum. Bunun terside söz konusudur. Sikinti olsaydi da hepimizden kaynaklanan nedenlerle olurdu. Basarili olduk ve bu nedenle böyle bir organizasyonla sizlerle bir araya geldik. Sizlerle birlikte bu basariyi yakaladik. Pamukkale Belediyesi’nin farki da buradadir. Iyi bir planlama yaptik. Bir gün önce iyi bir planlama yaparak hazirliklarimizi tamamladik. Pazartesi gece 12’de buradaydik, son planlamamizi yaptik. Iyi bir planlama birlikte sabah yagan karla uygulamaya geçtik. Sali günü de kar yagdi. Emegi geçen herkesten Allah razi olsun. Amacimiz vatandasimizi mutlu etmek. Sizler de bunun için çalistiniz. Belki o gün yoruldunuz ama vatandasimiz milletimiz için çaba harcadiniz. Bizlerin de mesaisi yok. O karda hep birlikte üsüdük hep birlikte çalistik. Tekrar sizlere tesekkür ediyorum.’
  Personeller de tesekkür ederek organizasyondan duyduklari memnuniyeti dile getirdi.