PAMUKKALE'DE BAYRAM ERKEN BAŞLADI

19-08-2018

PAMUKKALE'DE BAYRAM ERKEN BAŞLADI

Pamukkale Belediyesi tarafından ilki geçen yıl yapılan ve yaz tatilindeki çocukların farklı bir zaman geçirmelerini amaçlayan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği Kurban Bayramı öncesi Karataş ve Yeniköy Mahallelerinde düzenlendi.  Bayram öncesi daha da bir coşkulu, eğlenceli geçen çocuk şenliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaz boyunca devam eden şenliklere eşi Derya Gürlesin ve minik kızı Sare Nur ile devamlı katılan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu hafta sonu Ankara’da programı olması sebebiyle katılamadı

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİLER

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği 17 Ağustos 2018 Cuma günü Karataş Mahallesi Mesirelik alanında, 18 Temmuz Cumartesi günü Yeniköy Mahallesi pazaryerinde düzenlendi. Şenliklere katılan çocuklar, onlar için hazırlanan çocuk oyun gruplarının yanı sıra, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunlar oynayarak bayram neşesiyle dolu bir hafta sonu geçirdiler. Vatandaşlar, mahallelerinde düzenlenen şenlikler için Pamukkale Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Hem yaz tatili hem bayram tatili olunca, mahallelerimizde çocuk şenlikleri daha bir anlamlı ve güzel oldu. Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyoruz” dediler.