BAŞKAN GÜRLESİN, İL GENEL MECLİSİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI UNUTMADI

13-08-2018

BAŞKAN GÜRLESİN, İL GENEL MECLİSİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI UNUTMADI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2004-2014 yılları arasında Denizli için birlikte başarılı çalışmalara imza attıkları Ak Parti Denizli İl Genel Meclis üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Gürlesin, Ak Parti Denizli İl Genel Meclis üyelerine, Türkiye'nin ilk tematik kent ormanı projesi olan Seyir Tepesi'ni anlattı ve "İl Genel Meclisi arkadaşlarımız geçmişte devletimiz, milletimiz adına önemli çalışmalar yapmışlardır. Devletimiz, milletimiz için görev yapmış insanların emekleri, tecrübeleri inkâr edilemez. Bundan dolayı il genel meclisi arkadaşlarımızın her zaman yerinin ayrı bir yerde olması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Büyükşehir Kanunu ile birlikte 30 Mart 2014 tarihinde yerel seçimlerle kapanan Denizli İl Özel İdaresi’nin beyni olan İl Genel Meclisi’nin de görevi son bulmuştu. Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2011-2014 yılları arasında Denizli İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürütmüş ve il genel meclis üyeleriyle birlikte, Denizli merkez, ilçeler ve 360 köye hizmet götüren, eğitimden, sağlığa, alt-üst yapıdan çevreye, tarımsal yatırımlardan bölgesel yatırımlara, sosyal-kültürel çalışmalardan insan odaklı çalışmalara kadar halen konuşulan çalışmalara imza atmışlardı. Başkan Gürlesin, o dönemde, farklı siyasi partilerden olmalarına rağmen birlik ve beraberlik içinde hizmet odaklı çalışmalarıyla döneme damga vurarak, örnek teşkil ettiklerini belirterek, “Normalinde her altı ayda bir diğer tüm partili il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızın da katılımı ile bir araya geliyoruz. Bu hafta sonu Ak Parti Denizli İl Genel Meclisi arkadaşlarımızla kahvaltıda buluştuk” dedi.

GÜRLESİN, “BUGÜNKÜ BAŞARIMIZIN SIRRI O YILLARDA EDİNDİĞİMİZ TECRÜBEDİR”

Pamukkale Belediyesi’nin ana hizmet binasında bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşen buluşmaya, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  eski Ak Parti Denizli İl Başkanlarından Osman Yüceliş, Avni Örki ve 2004-2014 yıllarını kapsayan 19. ve 20. Dönem Ak Parti Denizli İl Genel Meclisi üyeleri katıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçmiş dönem çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, siyasette önemli olanın, görev bittikten sonra da görüşebiliyor olmak olduğunu belirtti. Başkan Gürlesin, “Ak Parti Denizli İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla belediyemizin sosyal tesisi Pamuk Kafe’de kahvaltıda buluştuk. Geçmiş dönem il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızla geleneksel olarak, 6 ayda bir buluşuyoruz. Bugün de Ak Partili il genel meclisi üyelerimizle bir araya geldik. Bence siyasetin en anlamlı yeri, en önemli kısmı şu; göreviniz bittikten sonra bir araya gelebiliyor olmak. Ben, devlet, millet için emek vermiş insanlara değer verdiğimizi göstermek istiyorum” dedi. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nde ki başarısında İl Genel Meclisi başkanlığı yaptığı dönemde edindiği tecrübenin büyük katkısı olduğunu da söyleyerek, “Pamukkale İlçesi 68 mahallesi, 343 bin nüfusu ile, 10 bine yakın sokağı ile, Türkiye’nin 27 ilinden daha büyük nüfusa sahip ve çok zorlu coğrafyası olan bir görev alanı bize emanet edildi. Şunu söyleyeyim bir iş adamı kimliğim, bir de il genel meclisinde 10 yıl görev yapmam sonucunda edindiğim tecrübenin şu anda Pamukkale belediye başkanlığında ki başarımın buna bağlı olduğunu düşünüyorum. Bugünkü başarımızın sırrı o yıllarda edindiğimiz tecrübedir. Almış olduğum kararlarda, vizyonumuzun, cesaretimizin, samimiyetimizin o dönemde oluşan kardeşlik duyguları ile beraber benim şu anki görevime yansıdığını düşünüyorum. Tabi bugün başarılıysak, il genel meclisi arkadaşlarımızın da emeği olduğunu düşünüyorum ve bundan dolayı onlarla biraraya gelmemiz önemli. Devletimiz, milletimiz için görev yapmış insanların emekleri, tecrübeleri inkâr edilemez” diye konuştu.

AK PARTİLİ İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ SEYİR TEPESİNE HAYRAN KALDI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ak Parti Denizli İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya geldiği kahvaltıda, Türkiye’nin ilk tematik Kent Ormanı olan Seyir Tepesi projesi hakkında da bilgiler aktardı. İl Genel Meclisi üyeleri Seyir Tepesi projesine “Hayalin ötesinde proje” diyerek hayranlıklarını dile getirdiler. Ak Parti Denizli İl Genel Meclisi üyelerinden Yılmaz Elçin, İl Genel Meclisi üyeleri olarak kendilerinin bir araya gelmesine öncülük eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ederek, “Hakikaten yapımı başlanan tematik ormanı parkı projesi, kendi içinde birçok farklı proje barındırıyor. Türkiye’de belki de birçok belediye başkanının, bizlerin hayal ve cesaret edemeyeceği güzel projeler. Umarım kısa sürede biter ve Denizli bu güzelliklere kavuşur. Başkanımızın Denizli için daha nice güzel projelere imza atacağına inanıyorum” dedi.  Serpil Seyyare Cabbaroğlu’da, “Seyir Tepesi projesinden etkilenmemek, büyülenmemek elde değil” diyerek Başkan Gürlesin’in başarılarının devamını diledi. Veli Kalkan’da “Toplumun her kesimine hitap edebilecek bir proje” diyerek hayranlığını belirtti. Ramazan Kırçalı’da,  “Gençlik projesi de diyebiliriz. Her yaşa hitap etse de özellikle üniversite gençliğimizin yanı başındaki bu güzel proje, tam bir gençlik projesi. Denizli’nin değerlerini de içinde barındırmasıyla turizm projesi” diyerek, Başkan Gürlesin’e teşekkür etti. İbrahim Gürkaynak’ta, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in vizyon projesinin tüm Denizli’ye hayırlı olmasını diledi ve Başkan Hüseyin Gürlesin’in bu projesi en kısa zamanda başarıyla bitereceğine inandığını ifade ederek, kendisine emeklerinden dolayı teşekkür etti.