Pamukkale'nin Temizligi Emin Ellerde

04-02-2015

Pamukkale'nin Temizligi Emin Ellerde

Türkiye'nin en temiz ili ödülünü elinde bulunduran Denizli'de, büyüsehir statüsü sonrasi basari çitasi daha da yükseldi. Sehir merkezinin temizligi, Pamukkale Ilçesi sinirlari içinde kalan bölüm için Pamukkale Belediyesi'ne devir edildi. Böylece temiz sehirde çita yükseldi. Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, belediyenin temizlik isleri ekibini ziyaret etti. Burada tüm personelle tek tek tokalasan Baskan gürlesin, çalisanlarla sohbet etti. Pamukkale Belediyesi olarak yil basindan bugüne temizlik hizmetlerinin verilmeyen baslandigini kaydeden Baskan Gürlesin, söyle dedi: ?Temizlik hizmetlerini biz vermeye basladik. Hepimize hayirli olsun. Temizlik ordumuzla bugün startimizi resmi olarak vermis bulunuyoruz. Temizlik isimizi alan firmamizla birlikte Pamukkale Ilçe'mizin daha da temiz olmasi için yogun bir sekilde çalisacagiz. Denizli'de yaklasik 467 temizlik personeli ve 87 araç var. Denizli'deki temizlik ordusunun yüzde 50'sine yakin bir kismini belediyemiz bünyesinde barindiriyor. 199 temizlik personelimizle çalismaklarimiza basladik. 39 tane temizlik aracimiz var. Amacimiz Denizli'nin en ücra noktasina kadar ilçe sinirlari içindeki tüm yerleri ayrim yapmadan daha da temiz yapmaktir. Daha da temiz bir Pamukkale olsun istiyoruz. Kapali pazaryerimizin de yikanmasini gündemimizi aldik. En temiz sehir unvani olan Denizli'mizin çitasini daha da yükseltmek için elimizden geleni yapacagiz. Güç bir ekip ve ekipmanimizla böyle hedef koyup planlamamizi yaptik. Bize güvenene ve bize emanet eden insanlarin yüzünü kara çikarmayacagiz. Turizm ve sanayi sehri olan Denizli'de bize düsenin fazlasini yaparak hizmetlerimizi sürdürmek istiyoruz. Bunu çalisanlarimizla ve vatandaslarimizla birlikte basaracagimizi düsünüyorum. Simdiden hayirli olsun.' Daha sonra Baskan Gürlesin, temizlik hizmetlerindeki tüm birimleri ve ekipmanlari denetledi.