BAŞKAN GÜRLESİN: HALKIN İRADESİ SANDIĞA YANSIYACAK

25-06-2018

BAŞKAN GÜRLESİN: HALKIN İRADESİ SANDIĞA YANSIYACAK

BAŞKAN GÜRLESİN: “HALKIN İRADESİ SANDIĞA YANSIYACAK”

Türkiye sandık başına gitti. Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ailesiyle birlikte oyunu kullandı. Başkan Gürlesin, “Yüksek katılımlı bir seçim yaşanıyor. Halkımız iradesini sandığa yansıtacak. Çıkacak sonucun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçiminde oyunu ailesi ile birlikte kullandı. Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ndeki 1320 nolu sandığın olduğu sınıfa gelen Başkan Gürlesin sandık görevlilerine başarılar diledi. Eşi Derya Gürlesin ile birlikte oyunu sandığa atan Başkan Gürlesin, çıkacak sonucun hayırlı olmasını diledi. Gürlesin ile birlikte kızları Saadet, Büşra ve oğlu Muhammed Sait de aynı sandıkta oylarını kullandı. Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Gürlesin, halkın iradesinin sandığa yansıyacağını ifade etti. 24 Haziran seçimlerinin Pamukkale, Denizli ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini dileyen Başkan Gürlesin, “Vatandaşlarımızın sandık başına gittiğini gördük. Katılımı yüksük olan bir seçim yaşıyoruz. Halkın oluruyla geçilen yeni sistemin Türkiye’yi daha iyi yerlere getireceğine inanıyorum. Pazartesi sabah itibariyle 24 Haziran erken genel seçimlerin sonuçları belli olacak. Kendi bölgemde de sonuçları merak ediyorum. 30 Mart’tan bu yana 6. seçimi yaşıyoruz. 2002’den beri Ak Parti’nin kurucu üyesi olduğum için seçimlere alışkınım. Halkın iradesinin sandığı yaşandığı bir seçim oluyor. Sonuçların şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Gürlesin’in eşi Derya Gürlesin ise çıkacak olan sonuçların ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.