BAŞKAN GÜRLESİN'LE HALK GÜNÜ 7 MAYIS'TA

05-05-2018

BAŞKAN GÜRLESİN'LE HALK GÜNÜ 7 MAYIS'TA

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirdiği "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nün Mayıs ayı toplantısı 7 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek. Her zaman halkın içinde olan, vatandaşın derdiyle dertlenen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tüm halkımızla birlikte coşkuyla gerçekleştirdiğimiz Pamukkale Spor Oyunları’nın hemen ardından, geleneksel hale gelen halk günümüzü gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın dertlerine derman olduğumuz halk günümüz 7 Mayıs Pazartesi günü. Vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Yaptığı her proje ile farklılık yaratan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel hale getirilen "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nde, Denizli’de bir ilki gerçekleştirerek halk günlerine farklı bir bakış açısı kazandırdı. 7 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da Pamukkale Belediyesi YSE yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de yapılacak olan "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nde iş isteyen vatandaşlar İŞKUR temsilcisi ile buluşturulmaya devam edilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Halkı’nın derdine çözüm olmak, vatandaşın hangi konuda hangi kuruma başvurması gerektiği noktasında bilgilendirilmesinde halk günlerinin çok önemli olduğunu ifade etti. Başkan Gürlesin, “Vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını bire bir dinlediğimiz halk günümüzde, halkımızın derdine derman oluyoruz. Halkımızla her fırsatta bir araya geliyoruz. Ancak, yine de bize ulaşma noktasında hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için, her ayın ilk Pazartesi günü halk günlerimizde vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz. Tüm gayretimiz, çabamız halkımızın derdine derman olabilmek” diyerek, tüm Pamukkale Halkı’nı halk gününe davet etti.