BAŞKAN GÜRLESİN'DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

30-04-2018

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Kandiller, Yüce Allah’tan af dilemenin, insanlar arasındaki kırgınlıkların giderilmesi adına büyük bir fırsattır” dedi.

İslam âleminin önemli günlerinden biri olan, Şaban Ayı’nın 14.gününü 15.gününe bağlayan mübarek gecelerden biri olan Berat Kandili ile ilgili olarak, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin yazılı bir mesaj yayımladı. Başkan Gürlesin, “Mübarek Ramazan Ayı’na girmeden önceki son kandil Berat Kandili’dir. İslam aleminin en özel gecelerinden birine daha kavuşmanın huzuruyla, adım adım yaklaşmakta olduğumuz on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan mübarek Berat Kandilinizi en kalbi duygularla kutluyorum. Bu özel geceyi vesile edip, Yüce Allah’tan günahlarımızın af olması; yıktığımız, kırdığımız gönülleri onarmak adına bir fırsat bilmeliyiz. Berat Kandili’nin ülkemiz için, dünya için tüm insanlığa barış, huzur getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, bu gecede el açıp dua eden tüm Müslüman kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın dualarının kabul olmasını diler, Berat Kandillerini tebrik ederim” dedi.