BAŞKAN GÜRLESİN'DEN 3. ÜSTYAPI ATAĞI

01-12-2017

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN 3. ÜSTYAPI ATAĞI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale ilçesini daha yaşanabilir bir hale getirmek için tüm gayretiyle çalışmaya devam ediyor. 85 milyon TL’lik bir yatırımla, Pamukkale’de üstyapı atağına başlayan Başkan Hüseyin Gürlesin, Deliktaş ve İncilipınar’dan sonra Fatih Mahallesi’nde de çalışmalara başladıklarını bildirdi. Başkan Gürlesin, “Bu mahallemizde 13 etap halinde, 187 sokakta üstyapı çalışması yapılacak. Çalışmalarımızla Pamukkale ilçemiz daha da güzel hale gelecek” dedi.

Pamukkale’de 68 mahallenin tamamının merkez mahallelerden farksız bir hale getirmek adına çalışmalarını aralıksız sürdüren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 85 Milyon TL’lik büyük bir yatırımla başlanılan üstyapı atağına Fatih Mahallesi ile devam ettiklerini söyledi. Alt yapısı tamamlanan Deliktaş, İncilipınar, Fatih ve Cumhuriyet Mahallelerinde üstyapı çalışmalarını 2018 yılının sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını ifade eden Başkan Gürlesin, Deliktaş ve İncilipınar’dan sonra, 13 etaptan oluşan Fatih Mahallesi’ndeki projeyi bizzat kendisi başlattı.

EN ÖNEMLİ NOKTA VATANDAŞI MAĞDUR ETMEMEK

Başkan Gürlesin, üstyapı çalışmalarında en önem verdikleri noktalardan birinin, vatandaşı mağdur etmeden çalışmaları etap etap yürütmek olacağını söyledi. Geçtiğimiz ay Deliktaş ve İncilipınar Mahallesi’nde başlayan üstyapı çalışmalarının 3. ayağında yaklaşık 30 km’lik mesafede, toplamda 187 sokağı kapsayan, 300 bin metrekare parke taşı, 42 bin metre bordür,  48 bin metrekare asfalt yol yapımı yapılması planlanan Fatih Mahallesi’nde çalışmalar başladı. Pamukkale Belediyesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarında da vatandaş odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Şehir merkezindeki güzelliği, tüm mahallelerimize yansıtmak adına başlattığımız üstyapı atağında 3. adıma Fatih Mahallesi ile devam ediyoruz. Alt yapısı tamamlanan Deliktaş, İncilipınar, Fatih ve Cumhuriyet Mahallelerimizde 85 Milyon TL’lik bir yatırımla üstyapı çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Mahallesi’nde de başlatacağız. Hedefimiz bu mahallelerimizdeki üstyapı çalışmalarını 2018 yılının sonuna kadar tamamlamak. Mahallelerimizde devam eden üstyapı çalışmalarımızda vatandaşlarımızın en az mağduriyete uğraması adına etap etap ilerleyeceğiz. Biliyorsunuz üstyapı demek, yolların çamur olması, kapanması demek, yani vatandaşlarımızın en çok şikâyet konusu oluyor. Bizler bu tür mağduriyetleri en aza indirmek adına, bir sokakta çalışma bitmeden diğer bir sokağa başlamayacağız. Böylelikle, vatandaşlarımızın günlük hayat akışlarına yansıyacak olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Ayrıca, tüm çalışmalarımızda olduğu gibi üst yapı çalışmalarımızda da muhtarlıklarımızla sürekli iletişim halinde olacak. Vatandaşla aramızda köprü görevi gören mahalle muhtarlarımızı sık sık bilgilendireceğiz. Vatandaşlarımızın refahı, huzuru için, yaşam standardının yükseltilmesi için böyle bir çalışma yapıyorsak, bunun külfeti olarak vatandaşında mağdur edilmemesi gerektiğinin bilincindeyiz. Böylelikle, düzenli bir program çerçevesinde bu 4 mahallemizde üst yapı çalışmalarımızı 15 aylık gibi kısa bir sürede tamamlayacağız. Üstyapı çalışmalarımızın tekrardan hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.