BAŞKAN GÜRLESİN 750 BİN LİRALIK YATIRIMI TAMAMLADI

17-11-2017

BAŞKAN GÜRLESİN 750 BİN LİRALIK YATIRIMI TAMAMLADI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Akköy ve Karahayıt’ta yaşayan vatandaşlara verdiği sözü tutarak, iki mahalle arasındaki 3 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmasını tamamladıklarını bildirdi. Başkan Gürlesin, “Özellikle turizm bölgemiz olan mahallelerimizde başlattığımız çalışmaları birer birer tamamlarken, yeni projelerimize de hız veriyoruz. Akköy-Karahayıt arasındaki 3 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmasını ve bisiklet yolunu tamamladık. 750 bin liralık yatırımımızın bölgemizin çehresini değiştirdi. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Pamukkale ilçesinde adeta bir yatırım atağına kalkışan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 68 mahallenin tamamında geleceğe yönelik projelerini sürdürüyor. Turizm bölgesi olarak bilinen Pamukkale-Akköy-Karahayıt mahallelerinde bir çok önemli proje hayata geçti. Bu üç mahalleyi birbirine bağlayan yollar ise tamamlanmak üzere.

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Turizm bölgesinde bulunan bir ilçe belediyesi olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını ifade eden Başkan Gürlesin, “Özellikle yeni kurulan bir ilçe belediyesi olarak, rutin belediyecilik hizmetlerimizi en kaliteli şekilde vatandaşlarımıza ulaştırma gayretindeyken; ilçemizi mevcut durumunda daha iyi hale getirmek adına çalışırken; ilçemizde ki eksiklikleri tamamlarken; her mahallemizde vatandaşlarımızın taleplerine cevap bulmaya çalışırken; dev projemize hız kazandırırken, ülkemizin hatta dünyanın en önemli turizm bölgesini içine alan bir belediye olarak, hem ilçemizi, hem ilimizi, hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etme gibi ağır bir sorumluluğumuzun olduğunun bilicindeyiz. Bu bilinçle turizm bölgemizin hem ilçemize, ilimize, hem de ülkemize yakışır hale getirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

PAMUKKALE’YE YAKIŞIR HALE GETİRİYORUZ

Yaz aylarında Akköy’de alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Akköy girişinden başlanılan sıcak asfaltlama, yol çizgileri ve bisiklet yolunun boyama çalışmalarını tamamlayan Pamukkale Belediyesi, Akköy-Karahayıt arasındaki 3 kilometrelik yolu turizm bölgesine yakışır hale getirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaklaşık 750 bin liralık yatırımla tamamladıkları Akköy-Karahayıt yolunun tamamlanması ile Akköy girişinden başlayan bisiklet yolunun da Karahayıt’la birleştiğini söyledi. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yatırımlara ağırlık verdiği bölgelerden biri olan Akköy-Karahayıt ve Pamukkale turizm bölgesiyle ilgili olarak, “Dünya’nın en gözde doğal güzelliği ve UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Pamukkale travertenleri ile doğal termal suyun içinde yer aldığı bölgemize yakışmayan yollarımız vardı. Bizlerde, başta ilçemize, ilimize ve hem de ülkemize yakışır hale getirmek için asfaltlama çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, ağırlık verdiğimiz konulardan biri de ilçemizin turizm açısından gelişmesi. Bu anlamda da Pamukkale-Karahayıt-Akköy bölgemizde ki çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

CADDELER PIRIL PIRIL

Göreve geldiğinden bugüne kadar Akköy’e önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilk yıl 1 milyon liralık yatırımla Akköy Kapalı Pazaryeri’ni halkın hizmetine sunduklarını belirtti. Pamukkale-Akköy yol çalışması da aynı yılda tamamlandığını ve toz-çamur içinde olan ara yollarımıza kilit taşı kapladıklarını kaydetti.  Gürlesin, göreve geldiği günden bu yana turizm bölgesinde yaptıkları çalışmalar hakkında, “Turizm bölgemizde bugüne toplamda 195 bin 802 m2 beton parke; 188 bin 973 m beton bordür; 64 bin 550 m2 asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bunlarla birlikte Akköy girişi 1.000 metre, Akköy ve Karahayıt arası 2 bin 800 metre, Karahayıt içi ve yürüyüş yolu bölgesinde bin 650 metre, Kırmızı su mevkii 250 metre, Pamukkale kuzey kapısı ve Karahayıt arası 2 bin 500 metre bisiklet yolu yaptık. Turizm bölgemizde ve 68 mahallemizin tamamında, üst yapı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Halkımızdan aldığımız güçle yatırımlarımız hızla devam edecek” dedi.