Ücretsiz İngilizce Kursu

PAMUKKALE BELEDİYESİ VE DENİZLİ GENÇLİK MERKEZİ ORTAKLIĞINDA ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KONUŞMA KURSLARI 4. DÖNEM BAŞVURULARI BAŞLIYOR.

Pamukkale Belediyesi Denizli’deki tek akredite kuruluş olarak, Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsamında yürütmekte olduğu ‘Pamukkale’de Gönüllülük Hareketi’ adlı proje çerçevesinde Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları düzenleyecektir. Projeye İspanya, Romanya ve İtalya’dan olmak üzere çeşitli dönemlerde gönüllü eğitmenler gelecek ve Denizlili gençlerle İngilizce konuşma ve kültür dersleri gerçekleştirilecektir. Kurslara Denizli’de yaşayan tüm 16-25 yaş arasındaki gençler başvuru yapabilecektir.

NOT: 16 yaş altı gruplarına başvuru telefonla yapılacaktır.

Telefon : 444 9 220 / 1196

Bu kurslardaki amaç kişilerin mevcut yabancı dil bilgisini konuşmaya dökebilmesini teşvik etmektir. Herhangi bir dilbilgisi eğitimi veya hiçbir şekilde İngilizce bilmeyen kişiye dil öğretmek gibi bir amaç taşımamaktadır. Başvuran kişilerden bu durumu göz önüne alarak başvurmaları rica olunur.

Başlıca Seçim Kriterleri;

• Hiç İngilizce bilmeyen , herhangi bir altyapısı olmayan kişiler seçilmeyecektir.
  • İngilizceyi çok iyi bilip , konuşup yazabilen kişiler seçilmeyecektir.
  • Belirtilen yaş aralığı dışında başvuran kişiler seçilmeyecektir.
  • Uygun kriterlere sahip başvuranlar arasında öncelik başvuru sırasıdır.
  • Önceki dönem kurslara devam gösteren kişiler önceliklidir. Kurslarda devam esastır.

Sorularınız ve Detaylı Bilgi Almak İçin : Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası 6. Kat Projeler Birimi

e-posta : proje@pamukkale.bel.tr

Telefon : 444 9 220 / 1196

Kurs Programı ve Gruplar

Projemizin İngilizce Konuşma Kursları, Denizli Gençlik Merkezi ve Pamukkale Belediyesi ortaklığında gerçekleşecek olup, hafta içi Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası 4. Katta (ATATÜRK CADDESİ), hafta sonu ise Denizli Gençlik Merkezinde (İSTİKLAL CADDESİ) yapılacaktır.

Her grup 40 kişiden oluşacak olup, her grup için 20 kişi de yedek listeye seçilecektir.  Katılımcılar gruplar arasından kendilerine uygun gün olarak yalnızca 1 gruba kayıt yaptırabilecektir. Her grup haftada 2 gün ders yapacaktır. Gruplar 40 kişiyi geçtiği takdirde ek sınıf açılmayacaktır. Katılımcılar daha sonra farklı bir gruba kaydını alamayacaktır. İdare gerekli gördüğü takdirde başvuru sayısı az olan grupları iptal edebilir.

Konuşma kurslarının yanı sıra kültürel etkinlikler kapsamında tiyatral eğitimler de gerçekleştirilecektir. Bu tiyatral eğitimler uzman gönüllümüz tarafından katılımcılarla birlikte kararlaştırılacak belirli bir günde verilecektir.

Kurslara ücretsiz katılım için aşağıdaki linkte bulunan formu en geç 03 Temmuz 2017 12:00’a kadar doldurmanız gerekmektedir. Sonuçlar en geç 04 Temmuz 2017 saat 17.00’a kadar sms yoluyla ve internet sayfamız https://www.pamukkale.bel.tr/ üzerinden  sizlere bildirilecektir.

Başvuru Linki: https://docs.google.com/forms/d/1JvXD_AhO3-NmV6eW0UhEiRoJjVDFbWiJDMotuHq67-c/edit