PAMUKKALE'DE E─×LENCEYE DEVAM 26.09.2017

Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan gerçekle┼čtirilen projelerden biri olan çocuk ┼čenlikleri tüm h─▒z─▒yla devam ediyor. Ku┼čp─▒nar ve Fesle─čen mahallesinde kurulan oyun alanlar─▒nda çocuklarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, “Çocuk e─člencelerimizin okullar aç─▒l─▒ncaya kadar devam edecek diye planlam─▒┼čt─▒k. Ancak vatanda┼člar─▒m─▒zdan gelen yo─čun talep üzerine hafta sonlar─▒ bu etkinli─čimizi devam ettiriyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin “Pamukkale’de çocuklar e─členiyor” slogan─▒yla hayata geçirdi─či proje devam ediyor. Her hafta sonunda iki farkl─▒ mahallede kurulan ┼čenlik alanlar─▒ bu kez Ku┼čp─▒nar ve Fesle─čen mahallelerinde idi. Ku┼čp─▒nar Mahallesi’nde Saadet Eriko─člu ─░lkokulu bahçesine ve Fesle─čen Mahallesi’nde Atatürk ─░lkokulu bahçesine kurulan oyun gruplar─▒nda gönüllerince e─členen çocuklar─▒n mutlulu─čuna Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin de ortak oldu. Minikler ve aileleriyle tek tek ilgilenerek, vatanda┼člarla sohbet eden Ba┼čkan Hüseyin Gürlesin, “Amac─▒m─▒z, rutin belediyecilik hizmetleri d─▒┼č─▒nda, ilçe halk─▒m─▒z─▒n her kesimine hitap edecek etkinlikler düzenleyerek, vatanda┼člar─▒m─▒z─▒n sosyal ya┼čant─▒lar─▒na güzellik katmaya çal─▒┼č─▒yoruz” dedi.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Yo─čun bir kat─▒l─▒m─▒n oldu─ču, Ku┼čp─▒nar ve Fesle─čen mahallelerindeki çocuk ┼čenliklerinde Ba┼čkan Gürlesin ile bol bol foto─čraf çektirerek, sohbet eden vatanda┼člar, çocuk e─člencelerinin hem çocuklar─▒ hem de kendileri için hafta sonunu güzel geçirmek ad─▒na çok güzel oldu─čunu ifade ettiler. Vatanda┼člar, Pamukkale Belediyesi’nin etkinliklerini merakla beklediklerini söyleyerek, “Ba┼čkan─▒m─▒z Hüseyin Gürlesin’e çok te┼čekkür ediyoruz. Çocuklar─▒m─▒z için çok güzel bir ┼čenlik alan─▒ kurmu┼člar. Çocuklar─▒m─▒zla birlikte bizlerde e─člendik. Ayr─▒ca ba┼čkan─▒m─▒zla da sohbet ederek, kendisine te┼čekkürlerimizi iletme f─▒rsat─▒n─▒z bulduk” dediler. Pamukkale Belediyesi’nin ┼čenlik alan─▒nda palyaço gösterilerinin yan─▒ s─▒ra limonata ve dondurma ikramlar─▒ da yap─▒ld─▒. Çocuklar saatlerce oyun alanlar─▒nda e─členmenin tad─▒n─▒ ç─▒kard─▒.