PAMUKKALE BELEDİYESİ EĞİTİM YARDIMI BAŞVURU SÜRESİNİ UZATTI

22-09-2017

PAMUKKALE BELEDİYESİ EĞİTİM YARDIMI BAŞVURU SÜRESİNİ UZATTI

Eğitim alanında gerçekleştirdiği projelerle ön plana çıkan Pamukkale Belediyesi tarafından eğitim yardımı başvurularının süresi uzatıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “2017-2018 eğitim öğretim hayatına başlayan toplam 2250 öğrencimize eğitim desteği vereceğiz. Başvurularımız 14 Ağustos’ta başlamış ve son başvuru tarihini 22 Eylül 2017 Cuma olarak belirlemiştik. Fakat vatandaşlarımızdan yoğun bir talep alıyoruz. Hiçbir vatandaşımızı da mağdur etmemek adına başvuru süresini bir hafta daha uzattık” dedi.

Pamukkale Belediyesi okulların fiziksel yapıları yanında maddi ve manevi olarak öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi olan 2017-2018 Eğitim ve Öğretim hayatına başlayan 2250 öğrenciye eğitim desteği verecek olan Pamukkale Belediyesinin eğitim yardımı 14 Ağustos 2017 Pazartesi tarihi itibari ile başlamış ve 22 Eylül 2017 tarihinde de son bulması belirlenmişti. Yoğun talep nedeniyle başvuru süresini 29 Eylül 2017 Cuma günü mesai saatine kadar uzattı. Pamukkale Belediyesi, 8 ay boyunca, 1200 lise, 1050 ortaokul öğrencisine eğitim desteği sağlayacak.

“EĞİTİM İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğitim konusunda belediye olarak seferber olduklarını ifade ederek, “Eğitim söz konusu olunca Pamukkale Belediyesi olarak adeta seferber oluyoruz. İlçe sınırlarımız içinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmak için eğitim yardımı yapıyoruz. Eğitim yardımında geçtiğimiz yıl 2000 olan sayıyı bu sene 2250’e çıkarıp, verdiğimiz maddi desteği de artırdık. Lise öğrencilerine 85 TL, ortaokul öğrencilerine 65 TL olacak eğitim yardımı başvuru süresiniz 29 Eylül 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar uzattık” dedi.  İlçe sınırlarında bulunan 128 okulumuzun tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içinde olan Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımına başvuru yapabilmek için gerekli tüm bilgiler, www.pamukkale.bel.tr adresinde bulunan eğitim yardımıyla ilgili linkten öğrenilebilecek veya Pamukkale ek hizmet binalarından gerekli formlar temin edilebilecek. Aileler gerekli tüm evrakları hazırladıktan sonra, Atatürk Caddesindeki ek hizmet binasına teslim ederek başvurularını yapabilecek.