PAMUKKALE'DE ÇOCUKLAR EĞLENMEYE DEVAM EDİYOR

13-09-2017

PAMUKKALE'DE ÇOCUKLAR EĞLENMEYE DEVAM EDİYOR

Pamukkale Belediyesi tarafından ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenekler sunmak amacıyla başlatılan projelerden biri olan Çocuk Şenliği devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çocuk şenliğimizi Irlıganlı ve Zümrüt Mahallerimizde de gerçekleştirdik. Gönüllerince eğlenerek, neşe içinde gün geçiren çocuklarımızın mutluluğu bizler için en büyük mutluluktur” dedi.

Pamukkale Belediyesi, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Pamukkale’de yaşayan vatandaşların sosyal hayatlarına alternatif seçenekler sunmaya devam ediyor. Yaz tatili boyunca ücretsiz yüzme kursları düzenleyen ve binlerce öğrenciye yüzme öğreten Pamukkale Belediyesi, eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte ilkokul birinci sınıf öğrencilerine eğitim seti desteği de verdi. Pamukkale Belediyesi, bu tür etkinliklerin yanında “Pamukkale’de çocuklar eğleniyor” projesini de devam ettiriyor. Her hafta Cuma ve Cumartesi akşamları gerçekleştirilen etkinlik bu kez  Irlıganlı ve Zümrüt Mahallelerinde gerçekleşti.

“YETERKİ ÇOCUKLAR MUTLU OLSUN”

Irlıganlı Mahallesi’nde Şehit Piyade Onbaşı Bayram Güzel İlkokulu bahçesinde ve Zümrüt Mahallesi’nde Hüsamettin Kulaklı İlkokulu bahçesindeki şenlik alanlarında çocuklar kurulan stantlarda doyasıya eğlendi. Miniklerin eğlencesine eşlik eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğitimde, sağlıkta, güvenlikte ve sosyal belediyecilikte öncü belediye olarak, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçe de yaşayan vatandaşların sosyal hayatlarına güzellik katabilmek adına farklı projeler hazırlamaya devam ettiklerini belirtti. “Pamukkale’de çocuklar eğleniyor diyerek, çocuklarımızın yoğun bir eğitim hayatına girmeden doyasıya eğlenmelerini istedik” diyen Başkan Gürlesin, “İlçe halkımızın sağlıklı, güvenli, mutlu olduğu bir ilçede yaşayabilmesi için rutin belediyecilik hizmetlerimizle birlikte sosyal belediyecilik hizmetlerimizle öncülük ediyor, aynı zamanda da düzenlediğimiz eğlenceli etkinliklerle de sosyal yaşantılarına güzellik katmaya çalışıyoruz” dedi. Şenliğe çocukların getiren vatandaşlar ise, Pamukkale Belediyesi’nin bu projesinden çok memnun kaldıklarını belirterek, Başkan Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler. Pamukkale Belediyesi’nin şenlik alanında palyaço gösterilerinin yanı sıra limonata ve dondurma ikramları da yapıldı. Çocuklar saatlerce oyun alanlarında eğlenmenin tadını çıkardı.