Anafartalar Mahallesi'ne Yatırım Yağıyor

06-11-2014

Anafartalar Mahallesi'ne Yatırım Yağıyor

Alinan bilgiye göre, Anafartalar Mahalle Muhtari Demir, mahallesindeki eksiklikleri Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin'e bildirdi. Baskan Gürlesin, tüm mahalle muhtarlarindan gelen talepleri yardimcilari ve daire müdürleriyle degerlendirerek acil yapilmasi gerekenlerden baslayip isleri sirayla belirledi. Buna göre, okullarin fiziki eksikliklerinin giderilmesine agirlik verildi. Bu kapsamda, sadece Anafartalar Mahallesi'nde Serpil Kabaklioglu Ilk Okulu, Anafartalar Anadolu Lisesi ve Cafer Sadik Abalioglu Orta Okulu gibi egitim yuvalari elden geçirildi. Bazi okullarda ise çalismalar devam etmektedir. Çalismalar kapsaminda, Abalioglu Anadolu Lisesi'nin harabe sekline dönüsmüs okul duvarlari yeniden yapildi. 4 kat olan okulun iç mekanin boyasini da yine Pamukkale Belediyesi yaptirdi. Okul, yeni yüzüyle ögrencilere egitim vermeye devam etmektedir. Öte yandan Cafer Sadik Abaliogli Orta Okulu'nda ise duvarlarin üzerine tel örgü çekiliyor. Okul bahçesindeki yesil alan kismi için ayrilan bölümler ise belediye ekiplerince bakim ve onarimdan geçiriliyor. Serpil Kabaklioglu Ilk Okulu'nda ise okul bahçesinin iç bölümüne kaldirim taslari dösendi. Mahalle Muhtari Ekrem Demir, okullardaki çalismalardan duydugu memnuniyeti dile getirdi. Söz konusu çalismalar için Milli Egitim Müdürlügü'nden bile bir talepte bulunmaya gerek kalmadigini ifade eden Muhtar Demir, ?Pamukkale Belediye Baskanimiz Hüseyin Gürlesin'den yardim talebini ilettikten sonra hizla sekilde çalismalar basladi. Okullarimiz bir taraftan boyanirken bir taraftan duvarlari yapildi. Egitim yuvalarimiz, çocuklarimiza yakisir hale getirildi. Öte yandan mahallemizin diger eksiklikleri de zaman içinde giderilecek. Baskanimiz Hüseyin Gürlesin'e yardimlarindan dolayi çok tesekkür ediyorum' dedi. Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin de, Pamukkale Belediyesi sinirlari içerisinde yasamanin bir ayricalik olacagini göreve geldigi ilk günlerde söyledigini hatirlatarak, ?Yeni kurulan bir belediye olmamiza ragmen mahallelerimizdeki yatirim atagini sürdürüyoruz. Türkiye genelinde yeni kurulan hiçbir belediye, bizim kadar hizmet üretemedi. Anafartalar Mahallemiz, bizim gözbebegimizdir. Denizli'nin en güzel mahallelerinde ne varsa en ücra mahallelerinde de o olacak. Ayrica okullarimizin fiziki yapilarina ayri bir önem veriyoruz. Çocuklarimiz gelecekte bizlerin aydinlik yarinlaridir. Onlarin gelecege en iyi sekilde hazirlanmasi gerekir. Çocuklarimizin saglikli ortamlarda egitim görecek ortami hazirlamak, bizim boynumuzun borcudur' dedi.