TÜM SPOR KULÜPLERİMİZE EŞİT MESAFEDEYİZ

09-08-2017

TÜM SPOR KULÜPLERİMİZE EŞİT MESAFEDEYİZ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Tüfekçioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Bora Sever ve Özgür Çelik’i makamında ağırladı. Ziyarete, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Denizli Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Selim Arkan ile Pamukkale Belediye Başkanı Danışmanı Erkan Ahmet Kösemen de katıldı.

“BAŞKAN GÜRLESİN HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU”

Denizli Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Tüfekçioğlu, Başkan Hüseyin Gürlesin’e her zaman yanlarında olduğu için teşekkür ederek, “Denizli Beşiktaşlılar Derneği olarak Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den her zaman insani ve kardeşlik dolu bir yakınlık gördük, kendisi her zaman yanımızda oldu. Kendisine bu konudan dolayı çok teşekkür ederim. Bu ziyaret bundan sonraki ziyaretlerimiz için büyük bir umut kapısı oldu. Sayın Başkanımız Hüseyin Gürlesin, zaten birçok konuda spora ve sporcuya destek oluyor. Dernek olarak Başkan Gürlesin’den beklentimiz özellikle kültürel ve sportif alanlarda desteklerinin devam etmesi yönündedir.  Bu konuda tüm arkadaşlarım adına kendisine tekrar teşekkür ederim. Belediye çalışmalarında da başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

“PEŞİN HÜKÜMLÜ OLMADIK, OLMAYIZ DA”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kendilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beşiktaş’ın şampiyonluğunu tebrik etti. Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak sporun ve sporcunun daima yanındayız. Bizler için önemli olan gençlerimizin hayatına bir şekilde sporun dahil edilmesi ve bu bakış açısıyla bütün spor kulüplerimize eşit mesafedeyiz. Ben şahsen Galatasaraylıyım. Ama Beşiktaşlı taraftarların takımına bu derece sahip çıkmalarına imreniyorum. Şimdiye kadar çoğu spor derneği ile birçok etkinlikte bulundum. Bundan sonra da bulunacağım inşallah. Pamukkale Belediyesi olarak hiçbir takıma karşı peşin hükümlü olmadık, olmayız da. Bütün takımlarımızla birlikte çalışmaktan dolayı büyük bir onur duyuyoruz. Belediye olarak tüm spor kulüplerimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Sizlerin nezdinde, tüm takımlarımıza yeni sezonda başarılar dilerim” diye konuştu.