Türkiye 3. Kızlar Kupa Sevincini Başkan Gürlesin'le Paylaştı

13-05-2014

Türkiye 3. Kızlar Kupa Sevincini Başkan Gürlesin'le Paylaştı

Uzunpinar Orta Okulu Bocce Takimi, Okul Müdürü Sinan Demircan, Müdür Yardimcisi Ercan Çabuk, Beden Egitim Ögretmeni Kasif Deliorman ve Sosyal Bilgiler Ögretmeni Sibel Aygören’le birlikte Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin’i makaminda ziyaret etti.
  Okul Müdürü Demircan, Mersin'de 7-9 Mayis 2014 tarihleri arasinda Türkiye Okullararasi Küçükler ve Yildizlar Bocce Sampiyonasi yapildigini kaydederek, ‘Turnuvada, Türkiye genelinden 41 ilden 900’e yakin sporcu katildi ve sporcular sahada kiyasiya mücadele etti. Bizim takimimiz, Küçük Kizlarda Mustafa Rüstü Tuncer Ortaokulu ve Turgutlu Hüseyin Orhan Ortaokulu’nun ardindan 3. oldu. 3.lük kupamizi sizlerle paylasmak için ziyaretinize geldik’ dedi.
   Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin de, minik ögrencilerin ülke genelindeki basarisindan duydugu memnuniyeti dile getirerek, ‘Uzunpinar Orta Okulu Bocce takimimiz ilimizi Denizli’de basariyla temsil etmis ve 3.lük kupasiyla bizleri onurlandirmistir. Küçük kizlarimizi yürekten kutluyor, okulumuz yönetimini de tebrik ediyorum. Pamukkale Belediyesi olarak sportif faaliyetlere önem veriyoruz. Sporun her bransinda, alt yapisindan üst yapisina kadar sporla ilgili ne yapilmasi gerekiyorsa bunun arkasinda olacagiz. Yüzmeden sentetik çim sahalara, futbol sahalarindan atletizmine kadar bu konularda farkli çalismalarimiz olacak. Spor alaninda ihtiyaç olan ne varsa yapilacaktir. Ayrica Uzunpinar okulumuz gibi bizleri temsil eden takimlarimizinda arkasinda olacagiz. Ben tekrar sizleri kutluyor basarilarinizin devamini diliyorum’ dedi.
   Uzunpinar Orta Okulu Bocce Takiminda Edanur Aslantas, Sümeyye Cihan, Ayse Ilbaris Ve Ilkay Akyil bulunuyor.
   Baskan Gürlesin, ziyaretin ardindan kupa sevincini sporcular ve okul yönetimiyle paylasti.