BABALAR BA┼×IMIZIN TACIDIR 16.06.2017

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, babalar günü dolay─▒s─▒yla bir mesaj yay─▒mlad─▒. Ba┼čkan Gürlesin, “Bir evlad─▒n omuzlar─▒ndaki yükü hafifleten, varl─▒─č─▒m─▒z─▒n temeli, ailemizin di─čeri, koca ç─▒narlar olan babalar─▒m─▒za sevgimizi, sayg─▒m─▒z─▒ her gün göstermemiz gerekir” dedi.

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü ile ilgili olarak yay─▒mlad─▒─č─▒ mesaj─▒nda, anneler kadar babalar─▒n da hakk─▒n─▒n asla ödenemeyece─čini ifade etti. Çocuklar─▒n hayatlar─▒nda rol model olarak ald─▒klar─▒ ilk erkek olan babalar─▒n, k─▒z çocuklar─▒ için kahraman, ilk a┼čk, erkek çocuklar─▒ içinde rol model oldu─čunu belirten Ba┼čkan Gürlesin mesaj─▒nda, ┼ču görü┼člere yer verdi; “Babalar─▒m─▒z bir gün de─čil, her gün ba┼č tac─▒m─▒zd─▒r. Ailemizin dire─či, evimizin koca ç─▒nar─▒d─▒r. Evini, e┼čini, evlatlar─▒n─▒ her ┼čeyden korur kollar. Annelerimiz kadar babalar─▒m─▒z da fedakârd─▒rlar. Babalar─▒m─▒z ç─▒nar a─čac─▒ gibidir, meyve vermese de gölgesi yeter. Tecrübeleriyle çocuklar─▒na yol gösterici olan babalar─▒m─▒z─▒n daha sa─čl─▒kl─▒ toplum yap─▒s─▒n─▒n olu┼čturulmas─▒ ve aile gibi kutsal de─čerlerimizin korunmas─▒nda büyük sorumlulu─ču bulunmaktad─▒r. Annelerimiz gibi babalar─▒m─▒z─▒n da hakk─▒n─▒ ne yapsak ödeyemeyiz. Bu vesileyle ba┼čta kendi babam olmak üzere tüm babalar─▒m─▒z─▒n ve baba adaylar─▒n─▒n bu özel gününü yürekten kutluyorum”.