PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN ÜSTYAPI ATAĞI

13-06-2017

PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN ÜSTYAPI ATAĞI

Pamukkale Belediyesi ilçe sınırları içinde yer alan caddelerde üstyapı çalışmalarına hızla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapısı tamamlanan Almelo Caddesi yeni çehresine büründü. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Kaldırımı, yolu, orta refüjüyle örnek olacak bir çalışmaya imza atıldı. Bundan sonra üstyapı çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Pamukkale Belediyesi son dönemde devam eden üstyapı çalışmalarına hız veriyor. DESKİ tarafından alt yapısı tamamlanan Pamukkale Belediyesi sorumluluğundaki caddelerde üstyapılar hızla imal ediliyor. Bu caddelerden biri de Almelo Caddesi.  Pamukkale Belediyesi, şehrin trafik açısından en yoğun caddelerinden biri olan bu caddede kısa sürede üstyapı çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri toplam 200 metre uzunluğundaki caddede beton, asfalt ve bordur kullanılırken kaldırımlar traverten kaplama taşlar yer aldı. Ayrıca ekipler çizgi çalışmaları ile Almelo Caddesi’nin çehresini değiştirdi. Ekipler yaklaşık 2 hafta süren çalışmalar sonunda caddeyi trafiğe açtı.

"BU CADDE ÖRNEK OLACAK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz çalışması ile birlikte kısa sürede Almelo Caddesi’ndeki çalışmaları tamamladıklarını belirtti. Gürlesin, “Şehrimizin en işlek, trafiğin en yoğun olduğu caddelerden biri olan ve üstyapı çalışmaları bize ait olan Almelo Caddesi’ndeki çalışmalarımız sona erdi.  Almelo Caddesi’nde yolun her iki bölümünde yer alan travertenler yapıldı. Kaldırımı, yolu, orta refüjüyle yolumuzu bölgenin ihtiyacını karşılaşacak hale getirdik. Bu caddedeki çalışmalarımız bundan sonraki çalışmaların bir örneği olacak. Alt yapısı tamamlanan caddelerimizde yapılacak olan çalışmalarla daha modern bir Pamukkale ilçesi oluşacak. İlçemiz sınırları içerisinde alt yapı çalışması biten cadde ve sokaklarımızda üstyapıya ağırlık veriyoruz. Sorumluluk alanımız içerisinde bulunan her noktaya en kaliteli hizmeti ivedilikle ulaştırmak için çalışıyoruz” dedi.