BAŞKAN GÜRLESİN, HALKIN DERDİNİ DİNLİYOR

07-06-2017

BAŞKAN GÜRLESİN, HALKIN DERDİNİ DİNLİYOR

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahalle toplantılarının yanı sıra düzenlediği "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nde vatandaşların görüş, öneri, sıkıntı ve beklentilerini dinliyor. Beşinci toplantıya vatandaşların ilgisi büyük olurken, Başkan Gürlesin, “Eğer insanlarımızın derdine bir nebze olsun çözüm bulabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.

Her fırsatta halka bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilki Şubat ayında yapılan "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nün beşincisinde Pamuk Kafe’de vatandaşları dinledi. Buluşmaya, Başkan Gürlesin’nin yanı sıra başkan yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya ile daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halka daha fazla bir araya gelebilmek için mahalle toplantıları düzenleyen Pamukkale Belediyesi, her ayın ilk pazartesi günü de "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nde vatandaşların dertlerini dinliyor. Sıkıntıları olan vatandaşlar tek tek söz alarak dertlerini anlatarak çözülmesini istiyor. Başkan Gürlesin, tüm vatandaşları dinleyerek, yapılması gerekenleri anlatıp, anında çözümler buluyor.

“50 YILLIK BELEDİYELERDEN DAHA FAZLA HİZMET VERDİK”

“Bu makamlara layık görüldüysek, vatandaşlarımızın sıkıntısını derdini dinleyip çözüm bulmak zorundayız” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Eğer insanlarımızın derdine bir nebze olsun çözüm bulabiliyorsak ne mutlu bizlere. Yeni kurulan bir belediyeyiz. Bir çok sistemin sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi için başta ben olmak üzere hepimize görevler düşüyor. Ekibimle beraber vatandaşlarımızın isteğini karşılayabilmek ve sistemi oturtabilmek için gecemizi gündüzümüze katmaya devam ediyoruz. İnşallah bundan sonrada hafta içi hafta sonu demeden hizmet vermeyi sürdüreceğiz. Biliyorsunuz 337 bin nüfusumuz var. Bu nüfusla Türkiye’deki 26 ilden daha büyük bir ilçeye sahibiz. 3 yıllık bir belediye olarak 50 yıllık belediyelerin veremediği hizmetleri vermeye başladık. 68 mahallemiz var. İlçemizin bir ucu Gözler bir ucu Cankurtaran. İkisinin arasındaki mesafe 65 kilometre. Sadece gidip gelmek 2 saat sürüyor. Sorumluluğumuzun ağır olduğunu biliyoruz. Ama bu sorumluluk karşısında rehavete düşersek insanlarımızın sorunlarına çözüm olabilirsek ne mutlu bizlere” dedi.

HER AYIN İLK PAZARTESİ GÜNÜ BULUŞULACAK

Daha sonra halk gününe katılan vatandaşlar görüş, öneri, sıkıntı ve dertlerini iletti. Başkan Gürlesin, belediyenin görev ve yetkisinde olduğu konularda ilgili başkan yardımcıları ve müdürleri hemen görevlendirdi. Kaymakamlık, Sosyal Yardım Müdürlüğü, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ gibi görev ve yetki sorumluluğu dışında kalan konularda ise not alındı. Başkan Gürlesin benzer konuların ilgili kurumlara iletilerek çözüm için köprü olunacağını söyledi. Halk Günü’nün, her ayın ilk Pazartesi günü düzenlenmeye devam edeceği bildirildi.