PAMUKKALE BELEDİYESİ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

30-05-2017

PAMUKKALE BELEDİYESİ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir içinde sorumluluk alanı içinde kalan caddelerde asfaltlama çalışmalarını gece gündüz demeden devam ediyor. Ekiplerin Almelo Caddesi’ndeki çalışmalarını yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Ekiplerimizle birlikte gecenin 10’unda bile çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız Pamukkaleli vatandaşlarımızın mutluluğu” dedi.

Pamukkale Belediyesi, belediye sınırları ve sorumluluk alanı içinde kalan bölgelerde, alt yapının tamamlanmasıyla üst yapı çalışmalarına ağırlık verdi. Belediye, şehrin en işlek ve trafiğin yolun olarak hissedildiği caddeleri arasında yer alan Almelo Caddesi’nde üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Yolun her iki bölümünde yer alan kaldırımlar travertenlerden yapılıyor. Orta refüjde ise peyzaj düzenlemeleri yer alıyor. Öte yandan yolun her iki bölümünde ise beton dökme işlemleri sürüyor. Böylece yol, asfaltlamaya hazır hale getiriliyor. Gece geç saatlerde başlayan çalışmalarla iş makineleri, beton döküm işlemini yaparken, silindir ise betonu sıkılaştırıyor. Öte yandan imalatın her alanında ise beton sıkışıklık oranı düzenli kontrol ediliyor.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de geç saatlere kadar devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde denetleyerek ilgililerden bilgiler aldı. Pamukkale Belediyesi’nde mesai kavramının olmadığını dile getiren Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak bize ait olan yollarda asfaltlama ve üst yapı çalışmaları hızlı şekilde sürdürülüyor. Almelo Caddesi Pamukkale Belediyesi sınırları içinde ve üst yapısı bize ait olan bir caddedir. Bundan kısa bir süre önce üst yapı çalışmalarına başlamıştık. Şu anda beton dökümü işi yapıyoruz. Şuan saatlerimiz 22. 00 civarı. Bizler vatandaşımız mağdur olmasın diyerek asfaltlama çalışmalarına gece gündüz devam ediyoruz. Ekip arkadaşlarım bu yolu kullanacak vatandaşların mağdur edilmeden biran önce asfaltlanmış şekliyle hizmete sunulması için gece geç saatlere kadar çalışacak. Kaldırımı, yolu, orta refüjüyle ve özel beton atılarak yolumuzu bölgeye yakışır, bölgenin ihtiyaçlarını karşılar şekle getireceğiz. Her iki yönde de kaldırımlarımızda traverten kullanacağız. Vatandaşlarımızdan şunu bilmelerini istiyorum. Alt yapısı biten cadde ve sokaklardan üst yapı, Almelo Caddesi’ndeki gibi olacak” dedi. Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin geniş bir alana hizmet verdiğine dikkat çekerek, “Sorumluluk alanımızda dört dörtlük hizmet vermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugüne kadar alt yapı çalışmalarından dolayı bazı cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarına girememiştik. Ben özellikle bu bölgedeki çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Bu bölgede alt yapı olarak büyük yatırımları gerçekleştirdiler. Bu vesileyle çalışmalarımızın bölgemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.