RAMAZAN BEREKETT─░R 29.05.2017

Pamukkale ilçesinde yer elan Cankurtaran mahallesinde hay─▒rsever Mehmet Arslan taraf─▒ndan yapt─▒r─▒lan caminin aç─▒l─▒┼č─▒ yap─▒ld─▒. Pamukkale Belediye Ba┼čkan Hüseyin Gürlesin, mübarek Ramazan ay─▒n─▒n arifesinde aç─▒lan cami için hay─▒rsever Arslan’a te┼čekkür ederken, Ramazan mesaj─▒nda, “Ramazan ay─▒ bereket ay─▒d─▒r. Tüm halk─▒m─▒z─▒n Ramazan’─▒ mübarek olsun” dedi.

Pamukkale ilçesine ba─čl─▒ Cankurtaran Mahallesi’ndeki hay─▒rsever gurbetçi Mehmet Arslan taraf─▒ndan yapt─▒r─▒lan caminin aç─▒l─▒┼č─▒ yap─▒ld─▒. Aç─▒l─▒┼ča Pamukkale Kaymakam─▒ Hayrettin Balc─▒o─člu, Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, Tavas Belediye Ba┼čkan Turan Veli Akyol, Denizli Büyük┼čehir Belediyesi Genel Sekreter Yard─▒mc─▒s─▒ Mustafa Göko─član, Pamukkale Müftüsü Nihat Sevil, Denizli Ticaret Borsas─▒ Ba┼čkan─▒ ─░brahim Tefenlili, hay─▒rsever gurbetçi Mehmet Arslan ile çok say─▒da protokol üyeleri ve mahalle sakinleri kat─▒ld─▒. Hay─▒rsever ─░┼čadam─▒ Mehmet Arslan’─▒n kendi ad─▒n─▒ ta┼č─▒yan camii, okunan dualar─▒n ard─▒ndan ibadete aç─▒ld─▒. Ramazan ay─▒ ba┼člang─▒c─▒ndan önceki son gün yap─▒lan aç─▒l─▒┼č─▒n ard─▒ndan cami bahçesinde yemek hay─▒r düzenlendi. Hay─▒rsever gurbetçi Mehmet Arslan, k─▒┼č─▒n K─▒z─▒lcabölük’te, yaz─▒n ise Cankurtaran Mahallesi’nde oturdu─čunu kaydederek, “ Almanya’da 35 y─▒l çal─▒┼čt─▒m. Bir süre önce memleketim Denizli’ye geldim. Tavas K─▒z─▒lcabölüklüyüm. Allah nasip etti Pelitliba─č Camii’ni yapt─▒rd─▒m. Cankurtaran’da oturuyorum. Burada en büyük eksiklik camiydi. Allah nasip etti buraya da camii yapt─▒rd─▒m. Allah ömür ve sa─čl─▒k verirse daha neler yapt─▒raca─č─▒m. ─░n┼čallah içimdeki o istekleri gerçekle┼čtirmek nasip olur” dedi. Arsan─▒n hazine taraf─▒ndan kar┼č─▒land─▒─č─▒n─▒ belirten Arslan, imar ve çevre düzenleme i┼člerinde Pamukkale Belediyesi’nin deste─čini gördü─čünü sözlerine ekledi.

“RAMAZAN BEREKETT─░R”

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin ise Ramazan mesaj─▒ verdi. “Ramazan ay─▒n─▒n ba┼č─▒ rahmet, ortas─▒ ma─čfiret, sonu ise cehennem ate┼činden kurtulu┼čtur” diyen Ba┼čkan Gürlesin; mesaj─▒nda ise “11 ay─▒n sultan─▒ Ramazan ay─▒na bir kez daha ula┼čman─▒n mutlulu─čunu ya┼č─▒yoruz. Ramazan Ay─▒ sadece oruç tutmak, sahura kalkmak de─čildir. Ho┼čgörünün, bar─▒┼č─▒n, sevginin, yard─▒mla┼čma ve payla┼čman─▒n ay─▒d─▒r. Ramazan ay─▒ bereket ay─▒d─▒r. Ruhlar─▒n ar─▒nd─▒─č─▒, kalplerin par─▒ldad─▒─č─▒, suçlar─▒n ve günahlar─▒n azald─▒─č─▒ bu mübarek aydaki bu f─▒rsat─▒ iyi de─čerlendirmemiz gerekti─čini dü┼čünüyorum. Bu vesile ile ba┼čta Pamukkaleli ve Denizlili vatanda┼člar─▒m─▒z olmak üzere tüm ─░slam aleminin Ramazan ay─▒n─▒ kutluyor, bu mübarek ay─▒n, bereket, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.