BAŞKAN GÜRLESİN MUHTARLARI AĞIRLADI

18-05-2017

BAŞKAN GÜRLESİN MUHTARLARI AĞIRLADI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi Başkanı Adnan Kuloğlu ve yönetimini ağırladı. Başkan Gürlesin, “Muhtarlar vatandaşlara hizmet konusunda ilk adımdır. Bu nedenle muhtarlarımız bizim için çok önemlidir” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, makamında bu kez muhtarları ağırladı. Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi Başkanı Adnan Kuloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Gürlesin’in konuğu oldu. Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Kuloğlu, Denizli’de ki tüm muhtarları tek çatı altında toplamak istediklerini söyleyerek, Başkan Gürlesin’in Pamukkale’ye yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti.

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Halk tarafından seçilerek görevlerini icra eden muhtarların kutsal bir görev icra ettiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkla devlet kurumları ve belediyeler arasında köprü görevi gören mahalle muhtarları ile biz göreve geldiğimiz günden beri daima uyum içinde çalıştık. Muhtarlarımız bizim için önemlidir. Vatandaşlarımızla aramızda köprü görevi gören muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Pamukkale Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ’de muhtarlarımız verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Ayrıca tüm mahalle muhtarlarının birlik ve beraberlik içerisinde olması da önemlidir. Bizler sizlerin çalışmalarını takdirle karşılıyor. Başarılar diliyoruz” dedi.” dedi.