PAMUKKALE'DE 5. FUTBOL ŞÖLENİ'NDE FİNALİN ADI TEKKEKÖYSPOR  - 15 MAYIS FİKİRTEPE

13-05-2017

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Pamukkale’de Futbol Şöleni”nin beşincisinde finale çıkan takımlar belli oldu. Yarıfinalde rakiplerini elemeyi bilen Tekkeköyspor ile 15 Mayıs Fikirtepe takımları şampiyonluk için kozlarını paylaşacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, pazartesi günü oynanacak olan final maçında dereceye giren takımlara kupalarını düzenlenecek olan törenle verecek.

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen halı saha futbol turnuvalarının beşincisi olan “Pamukkale’de 5. Futbol  Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda sona yaklaşıldı. 42 mahalleden 61 takımın katılımı ile başlayan ve büyük heyecanın yaşandığı turnuvanın yarıfinal maçlarında adeta nefesler tutuldu. Deliktaş Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan halı sahada oynanan yarıfinal maçlarında takımlar büyük bir mücadele örneği gösterdi.

İLK FİNALİSTİ PENALTILAR BELİRLEDİ

Yarıfinalin ilk maçında Anafartalar Kardeşlerspor ile Tekkeköyspor takımları karşılaştı. Zorlu mücadelenin ilk devresini Anafartalar Kardeşlerspor takımı 3-2 önde tamamladı. İkinci yarıda heyecan had safhaya ulaşırken, maçın son düdüğü çaldığında ise  skor 6-6 idi. Finale çıkan takımı belirlenmek için geçilen penaltılarda gülen takım 5-4’lük skorla Tekkeköyspor oldu ve rakibini 11-10 yenerek finale çıkan ilk takım oldu. Yarıfinalin ikinci maçında ise 15 Mayıs Fikirtepe ile Kurtluca Örenspor takımları karşılaştı. Büyük çekişmenin yaşandığı maçın ilk devresini 4-2 üstün tamamlayan 15 Mayıs mahallesini temsil eden Fikirtepespor takımı ikinci yarıda da üstünlüğünü devam ettirdi ve maçı 7-2 kazanarak finale çıkan ikinci takım oldu.

ŞAMPİYON PAZARTESİ BELLİ OLUYOR

Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda final heyecanı 15 Mayıs Pazartesi günü yaşanacak. Deliktaş sahasında saat 20.00’de Anafartalar Kardeşler ile Kurtluca Örenspor takımları üçüncü olabilmek için sahaya çıkacak. Saat 21.00’de ise turnuvanın final maçı olan Tekkeköyspor – 15 Mayıs Fikirtepe mücadelesi başlayacak. Bu maçlarla Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 tamamlanmış olacak. Maçlar sonunda ödüller sahiplerini bulacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de katılacağı törende ilk 3 sırayı alan takımlara kupa ve madalyaları ile ödülleri verilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, turnuvanın büyük heyecanla devam ettiğini ifade ederek, “Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz turnuvamızda finale çıkan takımlar belli oldu. 61 takım arasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını vereceğiz. Ayrıca takımlarımıza ödüllerimiz de verilecek. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eder, final grubuna kalan takımlara da başarılar dilerim” dedi.