YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

10-05-2017

YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği futbol şöleninin beşincisi İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda çeyrek final heyecanı sona erdi. Rakiplerini eleyen 4 takım Tekkeköyspor, Anafartalar Kardeşlerspor, Kurtluca Örenspor ve 15 Mayıs Fikirtepe yarıfinale yükseldi.

Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda heyecan devam ediyor. 42 mahalleden 61 takımın katılımı ile başlayan bu büyük heyecanda 8 takım çeyrek finale kadar yükselme başarısını gösterdi. Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve mahalleler arasındaki kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediği futbol şöleninin maçları yine belediye tarafından yaptırılan halı sahalarda oynanıyor.

BİR MAÇIN GALİBİNİ PENALTILAR BELİRLEDİ

Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni’nin çeyrek finalinde 4 maç oynandı. Kale sahasında günün ilk maçında Akköy Çerkezspor ile Tekkeköyspor takımları mücadele etti. Büyük çekişmeye sahne olan maçın normal süresi 6-6 beraberlikle tamamlandı. Tur atlayacak takımı penaltılar belirledi. İlk 5 penaltıda eşitlik bozulmazken, iki takım oyuncuları da 3’er kez penaltı kullanma şansı yakaladı. Büyük heyecanla devam eden penaltılarda rakibine 14-13 üstünlük kuran Tekkeköyspor rakibini 20-19 yenerek tur atlayan ilk takım oldu. Yine aynı sahadaki diğer maçta Anafartalar Kardeşlerspor ile Akdere Akkurtspor karşılaştı. İki takımın da iyi mücadele ettiği maçta gülen taraf 5-3’lük skorla Anafartalar Kardeşlerspor oldu.  Akhan sahasındaki maçlarda ise heyecan yüksekti. Dost Fatih 1453 takımı ile Kurtluca Örenspor arasındaki maç büyük çekişmeye sahne oldu. Maçı 7-6 kazanan Kurtluca Örenspor adını yarıfinale yazdırdı. Aynı sahadaki bir diğer maçta ise Kayıhan Gençlikspor ile 15 Mayıs Fikirtepe karşılaştı. Maçı 9-5 kazanan 15 Mayıs Fikirtepe takımı çeyrek final engelini aşan taraf oldu. Bu sonuçlardan sonra Tekkeköyspor, Anafartalar Kardeşlerspor, Kurtluca Örenspor ve 15 Mayıs Fikirtepe takımları tur atlama başarısını gösterdi.

YARIFİNAL MAÇLARI CUMA GÜNÜ

Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni’nin yarıfinal heyecanı 12 Mayıs Cuma günü yaşanacak. Deliktaş sahasında saat 19.30’da Anafartalar Kardeşlerspor ile Tekkeköyspor ve 20.30’da ise 15 Mayıs Fikirtepe ile de Kurtluca Örenspor maçları oynanacak. Bu maçları kazanan takımlar gelecek hafta oynanacak olan final maçında şampiyonluk için mücadele edecek. Yarıfinal maçlarının mağlupları da final gününde üçüncü olabilmek için kozlarını paylaşacak. Final maçının tarihi ve saati ise ilerleyen günlerde açıklanacak.