BAŞKAN GÜRLESİN ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

28-04-2017

BAŞKAN GÜRLESİN ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2017 Yılı Kurumlar Arası Denizli Masa Tenisi Turnuvası’nda şampiyon olan Pamukkale Belediyesi’nin PAKTAŞ takımı oyuncularını makamında kabul etti. Başkan Gürlesin, “Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. 41 takım arasında turnuvada şampiyon olan belediyemizin Masa Tenisi Takımı bizi çok gururlandırdı. Bize bu gururu yaşatan arkadaşları tebrik ediyorum” dedi.

Denizli’de her yıl geleneksel olarak yapılan Denizli Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası’nın şampiyonu Pamukkale Belediyesi’nin PAKTAŞ takımı oldu. Hasan Güngör Spor Salonu’nda 6 Mart-25 Nisan tarihleri arasında oynanan ve 41 kurumun katıldığı turnuvada Pamukkale Belediyesi’ni temsil eden PAKTAŞ takımı Denizli Büyükşehir Belediyesi (A) ve Makina Mühendisler Odası gibi güçlü rakiplerini yenerek adını finale yazdırdı. Finalde ise Denizli Halk Sağlığı Müdürlüğü takımını 4-3’lük skorla yenen PAKTAŞ takımı 2017 yılı il birincisini olarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvada ikinciliği Denizli Halk Sağlığı Müdürlüğü elde ederken, üçüncülüğü Makina Mühendisler Odası ve dördüncülüğü de Denizli Büyükşehir Belediyesi (A) takımı elde etti. Bu dört takım Kıbrıs’ta düzenlenecek 15. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil edecek. 5-7 Mayıs tarihlerindeki müsabakalar öncesi PAKTAŞ takımı sporcuları Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret etti. Takım sporcuları Hüseyin Batmaz, Ümit Çetin ve Sedat Hız’ı kutlayan Başkan Gürlesin, Kıbrıs’taki müsabakalarda takıma başarılar diledi.

“SRORCUYA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Sportif başarılara ayrı bir önem verdiğini ve sporun birçok branşının desteklediklerini belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi’nin sadece hizmet alanında başarılı olmasını yeterli görmüyoruz. Özellikle sportif başarılar, belediyemiz faaliyetlerindeki diğer çalışmaları da tetikleyecektir. Spor yapan, sağlıklı büyüyen nesiller oluşsun istiyoruz. Bu nedenle sporun birçok alanında desteklerimiz sürüyor. Gerek spor turnuvaları düzenleyerek, gerek amatör spor takımlarımıza malzeme desteğini sürdürerek, kurumumuzda benzer etkinlikleri teşvik ederek spor yapmak isteyen her kesimin önünü açıyoruz. Amacımız, spor yaparak kötü alışkanlıklardan ve kötü arkadaşlardan uzak duran ve sağlıklı bireylerin topluma kazandırılmasına yardımcı olmaktır. Bu vesileyle masa tenisi turnuvasında bizlere şampiyonluk sevinci yaşatan PAKTAŞ Masa Tenisi Takımı’nı kutluyorum. Bu tür başarılar, kurumumuzdaki diğer başarılara da ortaya çıkaracaktır.” dedi. Başkan Gürlesin ve takım oyuncuları daha kupayı kaldırarak şampiyonluk sevincini paylaştı. Pamukkale Belediyesi PAKTAŞ Masa Tenisi Takımı, 2016 yılında da adını finale yazdırmış ve turnuvanın 2’si olmuştu.