Başkan Gürlesin'e Ziyaretçi Akını

06-05-2014

Başkan Gürlesin'e Ziyaretçi Akını

Baskan Gürlesin, yerel seçimlerin üzerinden bir aydan fazla zaman geçmesine ragmen, tebrik için gelen misafirleri agirlamayi sürdürüyor.
  Belediye hizmet binasina gelen misafirlerin ziyareti, bugün de gün boyu sürdü. Baskan Gürlesin’in ziyaretçileri arasinda Muharip Gaziler Dernegi Baskani Hamdi Helvacilar ve dernek yönetiminde görevli gaziler, AK Parti Denizli Kadin Kollari Baskani Peral Uluköy ve il yönetimi, DENIB Baskani Baskani Süleyman Kocasert ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Manavlar Odasi, Pazarcilar Odasi ve Denizli Umumi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi gibi çok sayidasivil toplum kuruluslari temsilcileri ve vatandaslar yer aldi.
  Brlik Baskani Kocasert ile dernek baskanlari Helvacilar, Uluköy ile yönetim kurulu üyeleri Baskan Gürlesin’e hayirli olsun dileklerini iletti. Baskanlar, Pamukkale Belediyesi ile çesitli etkinlikleri isbirligi için hazir olduklarini ifade etti.
  Baskan Hüseyin Gürlesin de ziyaretlerden duydugu memnuniyeti dile getirerek, ‘Pamukkale Belediyesi olarak gerek kamu kurum ve kuruluslari ile gerekse sivil toplum kuruluslari basta olmak üzere toplumun herkesimiyle çesitli isbirligi ve istisare halinde çalismalarimiza yön verecegiz.Amacimiz bizlere görev veren vatandaslarimizin beklentilerini karsilamak ve ihtiyaçlarin giderilmesidir. Bizler birlikte güç birligi içinde verilen emanete sahip çikarak vatandaslarin en üst düzeyde memnuniyeti için çalisacagiz. Vatandaslarimiz, bizlere güvendi ve emaneti teslim etti. Bizlerde bu emanete sahip çikip sizlerle isbirligi haline projeler gelistirecegiz. Denizli’nin en büyük ilçesi konumundayiz. 311000 vatandasimizla Türkiye’nin 24 ilinden daha büyügüz. Ilçemizdeki diger kamu kurum ve kuruluslari ile sivil toplum kurulusari temsilcileriyle, vatandaslarimizla el ele vererek güzel projeleri birlikte hayata geçirecegiz. Bu velileyle ziyaret için sizlere tekrar tesekkür ediyorum’ dedi.
  -MINIKLER BASKAN AMCALARINI ZIYARET ETTI-
  Bu arada çesitli okullardan ve ana okullarindan ögretmenler ve ögrenciler de Baskan Gürlesin’i ziyaret ediyor. Baskan Gürlesin de minik ögrencilere çesitli hediyeler vererek onlari sevindiriyor.
Baskan Gürlesin, çocuklarin aktif ve girisken olmalari, soru sormalari ve kendini özgüvenleriyle gelecek için umut verdigini belirterek, ögretmenlerine tesekkür edip gelecegin emin ellerde olmasinin kendisini mutlu ettigini söyledi.
Bu arada Baskan Gürlesin’in gerek makam odasi ve gerekse koridorlar, gelen çiçeklerle doldu.