BAŞKAN GÜRLESİN'DEN FUTBOL ŞÖLENİNE DAVET

06-04-2017

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN FUTBOL ŞÖLENİNE DAVET

Pamukkale Belediyesi’nin gelenekselleşen futbol şöleninin beşincisi için kayıtlar devam ediyor. Pamukkale ilçe sınırları içinde ikamet edenlerin katılabileceği Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni’ne kayıtlar 10 Nisan’da sona erecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mahalleler arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz turnuvaya tüm gençlerimizi davet ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği destekler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulunan Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği futbol şöleninin beşincisine kayıtlar devam ediyor. “Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla gerçekleşecek olan turnuvaya kayıtlar 20 Mart tarihinde başladı. Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen ve büyük ilgi gören turnuvaya son başvuru tarihi 10 Nisan Pazartesi günü yapılabilecek. Detaylı bilginin www.pamukkale.bel.tr’den alınabileceği futbol şölenine her mahalleden en çok 2 takım katılabiliyor. Eleme usulü oynanacak olan turnuva maçlarına katılmak isteyenler gerekli belgeleri hazırlayarak bağlı bulundukları mahalle muhtarına onaylattıkları evrakları Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’nde bulunan ek hizmet binasındaki Kültür İşleri Müdürlüğü’ne en geç 10 Nisan Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar iletilmesi gerekiyor. Müsabakaların 14 Nisan’da başlaması planlanıyor.

“TAKIMINIZI KURUN, BU BÜYÜK HEYECANA KATILIN”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarını ifade ederek, “Biz kurulduğumuz günden bu yana her zaman gençlerin yanında olduk. Onların spor yapmasını sağlamak amacıyla 20’ye yakın halı saha yaptık. Bu sahaların kullanılması ve mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla 2015 yılından beri senede 2 defa futbol şöleni düzenliyoruz. Beşinci turnuvamız ‘Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni İlkbahar 2017’ adıyla gerçekleşecek. 20 Mart tarihinden itibaren kayıtların yapıldığı turnuvaya tüm gençlerimizi bekliyoruz. Bu turnuvadaki sloganımız ‘Takımını kur, bu büyük heyecana katıl’. Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de yer alan 68 mahallede yaşayan gençlerimizi bu turnuvaya katılmaya davet ediyorum. Son kayıt tarihi 10 Nisan. Bu tarihe kadar başvuran takımlar 14 Nisan’daki maçlarda boy gösterecekler. Turnuva sonunda yine sürpriz ödüllerimiz olacak. Biz her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.