VATANDAŞIN DERDİNİ BAŞKAN GÜRLESİN DİNLİYOR

03-04-2017

VATANDAŞIN DERDİNİ BAŞKAN GÜRLESİN DİNLİYOR

Pamukkale Belediyesi’nin ilçe halkının taleplerini bire bir dinlemek amacıyla düzenlediği ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’nün üçüncüsü yoğun katılımla gerçekleştirildi. Halkı tek tek dinleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz her zaman vatandaşlarımızı dinlemeye devam edeceğiz” dedi.

Halkla bir araya gelebilmek adına hiçbir fırsatı kaçırmayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahalle buluşmaları, kahvehane ziyaretleri, ev ziyaretleri dışında, vatandaşı belediyede misafir ederek de bire bir görüşme fırsatı yaratıyor. Her ayın ilk Pazartesi Günü Pamukkale Belediyesi’nin YSE Kavşağı’ndaki binası içerisinde bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşen ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’ etkinliğine Pamukkaleliler büyük ilgi gösteriyor. Vatandaşın bire bir Başkan Gürlesin ile görüşme fırsatı bulduğu halk günlerinde, vatandaşlar sorunlarını direkt olarak Başkan’a ileterek cevaplarını ivedilikle alıyor.

“VATANDAŞLARIMIZI DİNLİYORUZ”

Sosyal belediyecilik en önemli koşullarından halktan kopmamak olduğunu aktaran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Denizli’de ilk mahalle buluşmalarını başlatan Pamukkale Belediyesi’dir. Biz mahalle buluşmalarımızı devam ettirmek buna ilaveten de vatandaşın bize çok rahatlıkla ulaşabilmesini sağlamak anlamında halk günlerine Şubat Ayı’nda başladık. Ben erişilmez bir belediye başkanı değil, aksine halkın içinde, halkın birebir derdini dinleyen bir belediye başkanıyım. Mahalle buluşmaları, halk günleri gibi vatandaşla bire bir görüşmelerde vatandaşın birçok derdine derman oluyoruz. Vatandaşımızın derdi, bizim derdimiz. Vatandaşımıza belediyecilik hizmetlerimizi aktarmak ve halkımızın sorunlarına en kısa çözüm bulabilmek adına başlattığımız halk günlerimizde vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Nisan Ayı’nda üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’ne Pamukkale Halkı yoğun ilgi gösterdiği gözlemlenirken, vatandaşlar Başkan Gürlesin’le bire bir görüşme fırsatını yakaladıkları için memnun olduklarını ifade ettiler. Sabah saatlerinde başlayan ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’nün üçüncüsü, öğleden sonra da devam etti.