BAŞKAN GÜRLESİN: İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ

28-03-2017

BAŞKAN GÜRLESİN: İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 10 yıldan bu yana Alzheimer hastası olan ve yatağa bağımlı yaşayan 82 yaşındaki Emine Ertürk’e hasta yatağı desteği sağladı. Vatandaşların dertleriyle dertlendiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, görüntüde işler yapmak değil aksine gönüllere dokunma derdindeyiz. İhtiyacı olanların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Pamukkale Belediyesi, kadınlardan gençlere, yaşlılardan engellilere kadar her kesime yönelik hayata geçirdiği projelerine ara vermeden devam ediyor. 2014 yılında yeni kurulan belediyeler arasında ilklere imza atan Pamukkale Belediyesi, hasta yatağı, tekerlekli sandalye gibi malzemelere ihtiyacı olan vatandaşların derdine derman oluyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 10 yıldan bu yana Alzheimer hastası olan ve yatağa bağımlı yaşayan 82 yaşındaki Emine Ertürk’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Oğlu Mustafa Ertürk tarafından bakılan Ertürk’e Pamukkale Belediyesi hasta yatağı temin etti. Başkan Gürlesin’e, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri AynurAkdemir ve Alpaslan Albay ve 15 Mayıs Mahalle Muhtarı Salih Okkalıoğlu yalnız bırakmadı.

“3 GÜNDE YATAK TEMİN EDİLDİ”

Yatağa bağımlı Emine Ertürk’ün oğlu Mustafa Ertürk, Pamukkale Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ederek, annesi için talep ettikleri hasta yatağının incelemelerin ardından üç gün içinde verildiğini söyledi. Ertürk, “Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e ve muhtarımıza teşekkür ediyorum. Her türlü sıkıntımızda bizlere destek oluyorlar” dedi. Ak Parti Belediye Meclis üyesi Alpaslan Albay, Pamukkale Belediyesi olarak şanslı bir ekip olduklarını ifade ederek, sosyal sorumlulukla ilgili ilçe sınırları içinde yardıma gereksinim duyan herkese ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. 15 Mahalle Muhtarı Salih Okkalıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in sağlık ve eğitim alanında ciddi çalışmalar yaparak, vatandaşlara başarılı hizmetler sağladığını söyledi. Okkalıoğlu, “Başkanımız, yatalak hastalarımız içinde tekerlekli sandalye, hasta yatakları konusunda da vatandaşlarımıza büyük destek sağlıyor. Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz” dedi.

“BİZE ULAŞSINLAR”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise Emine Ertük’ün oğlu Mustafa Ertürk’ün belediye başvurusu üzerine, gerekli incelemelerin ardından kısa sürede hasta yatağı desteği sağladıklarını belirtti. Pamukkale’de yaşayan vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan Gürlesin, çevrelerinde engelli, ihtiyaç sahibi olan malzeme ihtiyacı olan kim varsa Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki binasında bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurmalarını istedi. Gürlesin, “Lütfen çevrenizde bulunan engelli, ihtiyaç sahibi vatandaşlardan haberdar olmamızı sağlayın. Belediyemize başvuru yapıldığı takdirde, gerekli incelemelerin ardından kendi imkânları çerçevesinde malzeme alımı yapamayacak durumda olan vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak, görüntüde işler yapmak değil aksine gönüllere dokunma derdindeyiz. Bugün 82 yaşındaki Emine Ertürk teyzemizin daha rahat yaşam standardına kavuşması için hasta yatağını teslim ettik. Pamukkale belediyesinin sosyal belediyecilik anlamında farklı olduğunu biz her ortamda söylüyoruz ki şu anda bunun icraat anlamında bir örneği yanımızda. Sosyal belediyecilik anlamında görevimizi yerine getirdiğimizden dolayı bizlerde mutluyuz” dedi.