PAMUKKALE BELEDİYESİ'NİN ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KURSU'NDA 3. DÖNEM BAŞLADI

21-03-2017

PAMUKKALE BELEDİYESİ'NİN ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KURSU'NDA 3. DÖNEM BAŞLADI

Pamukkale Belediyesi’nin gençlere yönelik gerçekleştirdiği projelerden biri olan ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın üçüncü etabı başladı. 5 hafta sürecek olan kursa 150 öğrenci katılırken, kurs sonunda katılımcılara sertifikaları verilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Gençlerimizin hayatına olumlu katkılar sunabilmek amacıyla düzenlediğimiz İngilizce ve kültür kurslarımızın üçüncü etabını başlattık. Amacımız, gençlerimizin geleceğine yön verme aşamasında olumlu katkılar yapabilmek” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsamında yürüttüğü ‘Pamukkale’de Gönüllülük Hareketi’ adlı proje çerçevesinde “Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları”nın üçüncü etabı başladı. Pamukkale Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen Avrupa Birliği Projesi kapsamında düzenlenen “Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları” il genelindeki gençleri kapsıyor. Pamukkale Belediyesi’nin ücretsiz İngilizce ve Kültür Kursları’nın üçüncü etabında, başvuru yapan toplamda 150 kişi, 30’ar kişilik 5 grup halinde, 5 hafta eğitim alacak. Hafta içi, Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki Ek Hizmet Binası’nda ve hafta sonu Denizli Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kurslar, gönüllü eğitmen Romanyalı Daniel Domnescu tarafından veriliyor.

“GENÇLERE KATKI VERMEK İÇİN DÜZENLİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İngilizce kurslarının bir önceki iki etabında iki yüz gencin katıldığını söyleyerek, gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Günümüzde yabancı dilin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Gürlesin,  “Gençlerimizin geleceklerine katkı sunabilmek adına bu projeyi hayata geçirdik. Kurslarımız gençlerimizden gelen olumlu tepkilerle birlikte devam ediyor. Kurslarımızda yurt dışından gelen eğitmenler aracılığıyla gerçekleşiyor. Biz Pamukkale Belediyesi olarak gençlerimizin gelişimine katkı vermek için çalışıyoruz” dedi.