Belediyeye Borcu Olanlara Büyük Kolaylık 10.10.2014
   Belediyeye borcu olan vatandaslar için 6552 sayili kanunun 73. maddesi geregince bazi alacaklilarin yeniden yapilandirilmasina dair kanunla belediyeye olan borçlarinin yeniden yapilandirilmasi kolayligi getirildi.

Kanunun ilgili maddesi geregince belediyeye 30 Nisan 2014’e kadar tahakkuk eden  emlak ve çevre temizlik gibi borcu olanlar, pesin ve taksitli ödeme seçenekleriyle borçlarini yeniden yapilandirabilecekler. Borçlarinin yeniden yapilandirilmasini isteyen vatandaslar, 1 Aralik 2014’e kadar basvuruda bulacak. Vatandaslar basvurularini Pamukkale Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlügü’ne yapabilecek. Basvurular, söz konusu müdürlükten alinacak basvuru formunun doldurularak buradaki yetkililere teslim edilmesiyle yapilacak.
   Vatandaslarin borçlarini, 36 ayda 18 taksite kadar ödeyebilecek. Taksit ödeme seçenegini tercih ettiginde 6 esit taksit (12 ay) için 1,05 ilave, 9 esit taksit (18 ay) için 1,07 ilave, 12 esit taksit (24 ay) için 1,10 ilave ve 18 esit taksit (36 ay) için 1,15 ilave edilecek. Borçlarini yapilandiran vatandaslarin söz konusu seçeneklere ek olarak pesin ödeme ile borcunu ödeyebilecek.

KURUMSAL HİZMET REHBERİ FAALİYET BİLGİLERİ LİNKLER