Yangın Mağduru Uzun Ailesinin Yaraları Sarılıyor

03-10-2014

Yangın Mağduru Uzun Ailesinin Yaraları Sarılıyor

Alinan bilgiye göre Cankurtaran Mahallesi’nde birbirine bitisik 2 evde 7 kisi kalan amca çocuklari Bekir Uzun, Ali Uzun ve Cumhur Uzun’un evlerinde elektrik kontagindan kaynaklanan yangin çikti.
       Gece yarisi 3 dolayinda çikan yangin, ev ve esyalari kullanilamaz hale getirdi. Evde uyuyan Uzun ailesinden 7 kisi, komsularinin uyandirmalari sonucu yangindan zarar görmedi. Uzun ailelerin yangin sonrasi yaralari ise kisa sürede sarildi. Bir taraftan Pamukkale Belediyesi, bir taraftan Denizli Büyüksehir Belediyesi ve kaymakamlik aileye yardim elini uzatti.
   Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin de, Baskan Yardimcilari Selim Arkan ve Fahrettin Göksu ile ilgili daire müdürleriyle Cankurtaran’a giderek Uzun ailelerini ziyaret etti. Mahalle Muhtari Özgür Sarikaya da, yangin ve sonrasi yasananlari anlatti. Baskan Gürlesin, devletin elinin çok güçlü oldugunu kaydederek, ‘Devletimiz çok güçlüdür. Sizlere aninda yardima kosmak için birçok kurumumuz var. Bir taraftan Denizli Büyüksehir Belediyesi öbür taraftan Sosyal Yardim Müdürlügü ve Pamukkale Belediyesi olarak bizler, sizlerin yaninizdayiz. Kurban Bayrami öncesi yasanan bu üzücü olayin yaralarini silmek istiyoruz. Bayrama buruk girmemeniz için elimizden geleni yapacagiz. Pamukkale Belediyesi olarak bizler elimizden geleni yapacagiz’ dedi.
   Baskan Gürlesin, evin tamirati konusunda demir, çimento ve insaat malzemelerinin biran önce karsilanmasi için danismalarina talimat verdi.
   Bu arada Baskan Gürlesin, yaklasik 1 ay önce evi yanan bir baska acili ailenin de derdine ortak oldu. Baskan Gürlesin, ailenin insaati devam eden evinde incelemede bulundu.