2017 YILI GÜZELLİKLER GETİRSİN

30-12-2016

2017 YILI GÜZELLİKLER GETİRSİN

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2017 yılının ülkemize, Denizli’ye, Pamukkale’ye ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni yılla ilgili mesaj yayınladı. “2016 yılında Pamukkale için çok önemli çalışmalara imza attık” diyen Başkan Gürlesin mesajında şu görüşlere yer verdi; “Güzel umutlarla başladığımız 2016 yılında ilçe halkımızın ferahı için çok önemli çalışmalara imza attık. Türkiye genelinde örnek olacak bir çok projeyi hayata geçirdik. Pamukkale Belediyesi olarak sağlık, eğitim, güvenlik ve sosyal belediyecilik konusunda halkımızın yaşamını kolaylaştıracak projelerimiz başarıyla devam ediyor. 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine rağmen halkın demokrasiye sahip çıkması ile ülkemizdeki gelişmeler devam etti. Halkın demokrasiye  verdiği destekle birlikte çalışmalarımız hiç sekteye uğramamış gibi sürdü. Türkiye’de bir ilk proje ile Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi başta olmak üzere bir çok projemiz tamamlandı ve  devam eden projelerimiz gelecek yıl içinde tamamlanacak. Biz halkın bize verdiği emaneti en iyi şekilde yine halka hizmet olarak veriyoruz. 2017 yılında bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Yeni yılın tüm ülkemize, vatandaşlarımıza, Denizlililer’e ve Pamukkaleli vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ederim”.