ikametgâhını Pamukkale'ye taşıyana ödül var

07-12-2016

ikametgâhını Pamukkale'ye taşıyana ödül var

Pamukkale Belediyesi’nin ilkini geçen yıl yaptığı “İkametgâhını Taşı, Bileti kap” kampanyasının ikincisine başvurular başladı. PAÜ’de okuyan öğrencilere yönelik kampanyaya katılan herkese teleferik ve Pamukkale’ye giriş biletinin yanında çekilişle tablet, akıllı telefon ve 5 yıldızlı otelde tatil ödülleri de verilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tüm öğrencilerimizi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum” dedi.

İlçe sınırları içinde Pamukkale Üniversitesi’ni de bulunduran Pamukkale Belediyesi, bu üniversitenin öğrencileri için çeşitli projeleri hayata geçiriyor. Geçen yıl ilki yapılan ““İkametgâhını Taşı, Bileti kap” kampanyasının ikincisine başvurular başladı. Kampanya çerçevesinde eğitim hayatlarını Pamukkale Üniversitesi’nde devam eden ve ilçe sınırları içinde ikamet eden öğrencilerinin ikametgâhlarını Pamukkale ilçesine taşımaları halinde çeşitli ödüller alabilecek.

SON GÜN 31 ARALIK

“İkametgâhını Taşı, Bileti kap” kampanyasına katılmak için öğrenciler Pamukkale İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne giderek ikametgâhlarını Pamukkale’ye aldırmaları gerekecek. Bu belgenin örneğini ve öğrenci kimlik kartı ile birlikte Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek binasının 6. Katında bulunan başvuru merkezine getiren herkese 3 teleferik bileti ile birlikte 1 de Pamukkale ören yerine giriş bileti verilecek. Kampanyaya Pamukkale Üniversitesi yemekhanesi önünde açılan Pamukkale Belediyesi standından da başvuru yapılabilecek. Ayrıca, yapılacak olan çekilişle 3 kişiye tablet, 3 kişiye akıllı telefon ve 3 kişiye de 5 yıldızlı termal otelde 2 günlük tatil hediye edilecek. “İkametgâhını Taşı, Bileti kap” kampanyasına başvurular 31 Aralık tarihine kadar yapılabilecek. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye www.pamukkale.bel.tr’den ulaşılabilir.

“AMACIMIZ ÖĞRENCİLERLE SOSYAL AĞ KURMAK”

Üniversite öğrencileri ile ilgili bir çok projeye imza attıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yaklaşık 60 bin öğrenci kapasitesi ile Pamukkale Üniversitemiz, ilçe sınırlarımız içinde yer alıyor. İlimize ülkemizin dört bir yayından öğrenciler geliyor. Bu öğrencilerim büyük bir çoğunluğu ilçemizde ikamet ediyor. Bu kampanya ile birincil amacımız Pamukkale Üniversitesi’nden okuyan üniversite öğrencilerimizle sosyal bir bağ ve temas kurmak, diyaloğu artırmak. İkincil amacımızda 331 bin nüfuslu ilçemizde oturan nüfusun reel olarak belirlenmesi. Böylelikle hizmetin daha etkin ve aktif bir şekilde sunulması amacı taşıyoruz. Kampanya çerçevesinde sosyal ve kültürel anlamda öğrencilerimize çok güzel ödüller vereceğiz. Ben PAÜ’de okuyan ve ilçe sınırları içinde yaşayan öğrencilerimizin bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum” dedi. Pamukkale Belediyesi tarafından geçen yılın Aralık ayında da yapılan kampanyaya katılım oldukça yüksekti.