PAMUKKALE’DE 4. FUTBOL ŞÖLENİ FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

03-12-2016

PAMUKKALE’DE 4. FUTBOL ŞÖLENİ FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final heyecanı yaşandı. Kale sahasında yapılan heyecan dolu maçlar sonunda Kaplanlarspor, Çerkez Mahallesi Akköyspor ve Pamukkale FC takımları finale yükseldi. Final heyecanı gelecek hafta yaşanmaya başlayacak.

Pamukkale Belediyesi’nin gelenekselleşen halı saha futbol turnuvasının dördüncüsünde sona yaklaşıldı. “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası” 35 mahalleden 43 takımın katılımı ile başlamıştı. Eleme usulü ile oynanan maçlar sonunda 6 takım yarı finale kadar yükselmişti.

NEFESE KESEN MAÇLAR OYNANDI

Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan halı sahalarda oynanan maçlarda heyecan oldukça yüksekti. Kale sahası yarıfinal maçlarına ev sahipliği yaptı.  Günün ilk maçında Pamukkale FC, Karahayıtspor’u 7-0 yendi. Zorlu maçta Pamukkale temsilcisin gollerini Gökhan Yenen (3), Hüseyin Karakılınç (2) ve Mesut Uysal ve Mustafa Çetin kaydetti. Günün ikinci maçında ise Cankurtaranspor ile Çerkez Mahallesi Akköyspor takımları karşılaştı. Maçı Çerkez Mahallesi Akköyspor 4-2 kazanırken golleri Hayati Karaman, Barış Coşkun, Emrah Hıdır ve Resul Karataş attı. Cankurtaran’ın Mehmet Ragıp Tetik ve Mehmet Ali Ceylan ile bulduğu goller tura yetmedi. Kale sahasındaki son maçta ise  Kaplanlarspor ile Develi FC karşılaştı. Gol düellosu çeklinde geçen maçtan Kaplanlarspor 4-3 galip ayrılarak adını final grubuna yazdırdı. Kaplanlarspor’un gollerini Umut Ayaz (2), Çağatay Sarıtaş ve Murat Yavuz atarken, Develi FC’nin gollerini ise Emre Öztürk (2) ve Aycan Aydın kaydetti.

FİNAL MAÇLARI BAŞLIYOR

Bu maçlardan sonra Kaplanlarspor, Çerkez Mahallesi Akköyspor ve Pamukkale FC takımları finale yükseldi. Final grubu maçları ise tek devreli lig usulü ile oynanacak.  Buna göre ilk maç 5 Aralık Pazartesi günü yapılacak. Akhan Sahasında saat 20.00’de Kaplanlarspor ile Çerkez Mahallesi Akköyspor takımları karşılaşacak. İlk günü Pamukkale FC takımı bay takım olarak geçirecek. Final grubunun ikinci maçı ise 9 Aralık Cuma günü oynanacak. Saat 20.00’de Kale sahasındaki maçta Pamukkale FC ile Kaplanlarspor karşılaşırken Çerkez Mahallesi bay takım olacak. Günü, sahası ve saati daha sonra açıklanacak olan son gün maçında ise Çerkez Mahallesi Akköyspor ile Pamukkale FC karşılaşacak. Kaplanlarspor ise son günü bay takım olarak geçirecek. Maçlar sonunda en çok puan toplayan takım mutlu sona ulaşırken, puan durumuna göre ikinci ve üçüncü takım da belli olacak. Turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verilecek.