3. TURA ÇIKACAK 3 TAKIM ARANIYOR 24.11.2016

Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan düzenlenen “Pamukkale’de 4. Futbol ┼×öleni Sonbahar 2016 Hal─▒ Saha Futbol Turnuvas─▒”n─▒n 2. Turunda heyecan devam ediyor.  Tur atlayan 4 tak─▒m daha belli olurken, 3. Tura ç─▒kacak son 3 tak─▒m Cuma ak┼čam─▒ yap─▒lacak olan maçlarla belirlenecek. Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, “Büyük heyecan─▒n ya┼čand─▒─č─▒ turnuvam─▒z centilmence devam ediyor. Ayn─▒ centilmenli─či turnuva boyunca sürmesini diliyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdi─či hal─▒ saha futbol turnuvas─▒nda heyecan sürüyor. 35 mahalleden 43 tak─▒m─▒n kat─▒l─▒m─▒ ile oynanan “Pamukkale’de 4. Futbol ┼×öleni Sonbahar 2016 Hal─▒ Saha Futbol Turnuvas─▒”nda ikinci tur maçlar devam ediyor. Pazartesi günü oynanan maçlar sonunda Gözlerspor, Kaplanlarspor, Kervansaray FC ve Develi FC tur atlama ba┼čar─▒s─▒n─▒ göstermi┼čti.

4 TAKIM DAHA BELL─░ OLDU

Turnuvan─▒n ikinci turuna yap─▒lan 4 maçla devam edildi. Akhan’da oynanan maçlar─▒n ilkinde büyük çeki┼čme vard─▒. Goncal─▒ Sancak Mehter ile Cankurtaranspor aras─▒ndaki zorlu maçta sadece 3 gol olurken, kar┼č─▒la┼čmay─▒ 2-1 kazanan Cankurtaranspor ad─▒n─▒ üçüncü tura yazd─▒ran tak─▒m oldu. Ayn─▒ sahadaki di─čer maçta ise Yeniköyspor, Dost ─░stiklalgücü’nü 5-3 yenerek tur atlad─▒. Irl─▒ganl─▒’daki maçlarda ise Goncal─▒ Av┼čar Gençlik Kalespor’u 11-1 yenerken, Çerkez Mahallesi Akköyspor ise Karakovaspor’u 9-3 yenerek 3. Tura yükselen tak─▒mlar oldu.

SON 3 TAKIM ARANIYOR

“Pamukkale’de 4. Futbol ┼×öleni Sonbahar 2016 Hal─▒ Saha Futbol Turnuvas─▒’nda 3. Tura ç─▒kacak olan son 3 tak─▒m Cuma ak┼čam─▒ oynanacak olan maçlarla belli olacak. Kale’de Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan yap─▒lan sahada oynanacak olan maçlar─▒n ilki 20.00’de Anafartalar Alt─▒nayaklarspor ile Atalar Muhallebiyespor kar┼č─▒la┼čacak. Saat 21.00’de Dokuzkavaklar Reyhanispor ile Karahay─▒tspor mücadele ederken, son maç ise saat 22.00’de Pamukkale FC ile Kay─▒han Teknikspor aras─▒nda yap─▒lacak. Bu maçlar─▒ kazanan tak─▒mlarla birlikte 11 tak─▒m ad─▒n─▒ 3. tura yazd─▒rm─▒┼č olacak. Turnuvada 3. tur maçlar─▒ ise gelecek hafta içinde oynanacak.

“MAÇLAR CENT─░LMENCE GEÇ─░YOR”

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, mahalleler aras─▒ kayna┼čmay─▒ sa─člamak amac─▒yla geleneksel olarak düzenlenen turnuvada heyecan─▒n sürdü─čünü belirterek, “Belediyemizin gençlerin spor yapmas─▒n─▒ sa─člamak için yapt─▒rd─▒─č─▒ hal─▒ sahalarda oynanan maçlar oldukça heyecanl─▒ geçiyor. 43 tak─▒mla ba┼člayan turnuvada ikinci tur maçlar─▒ Cuma günü tamamlanacak. Büyük çeki┼čmenin ya┼čand─▒─č─▒ turnuvan─▒n centilmence geçmesi bizler sevindiriyor. Bunun turnuva sonuna kadar devam etmesini diliyorum. Bu futbol ┼čölenimizde yer alan tüm tak─▒mlara ba┼čar─▒lar diliyorum” dedi.