ŞÖLENDE 2. TUR HEYECANI

22-11-2016

ŞÖLENDE 2. TUR HEYECANI

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak organize edilen “Pamukkale’de Futbol Şöleni”nin 4.’sünde heyecan devam ediyor. 43 takımın katılımı ile başlayan Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ikinci turun ilk gün maçları tamamlandı ve 3. tura çıkan ilk 4 takım belli oldu.

Pamukkale Belediyesi tarafındamn yılda 2 kez gerçekleştirilen halı saha futbol turnuvalarının “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016”da heyecan devam ediyor. 35 mahalleden 43 takımın katılımı ile başlayan heyecanda 2. Tur maçları oynanmaya başladı. Tur atlayan 22 takımdan 8’i ilk gün maça çıktı. Pamukkale Belediyesi tarafından Karahayıt ve Akhan’da yaptırılan halı sahalarda oynanan maçlarda heyecan oldukça yüksekti.

1. TURA ÇIKAN 4 TAKIM BELLİ OLDU

Karahayıt’ta oynanan ilk maçta Gözlerspor, Küçükderespor’u 5-4 yenerek adını üçüncü tura yazdırdı. Yine aynı sahadaki diğer maçta ise Aziziye Osmanlıspor’u 6-5 yenen Kaplanlarspor takımı üst tura çıkma başarısını gösterdi. Akhan’daki ilk maçta ise ikinci turnuvanın şampiyonu olan Develi FC Bağbaşı Şirinler FC’yi 12-4 yenerek eledi. Aynı sahadaki diğer mücadelede ise Kervansaray FC, Haytabey Avengers FC’yi 7-3 yenerek  adını üçüncü tura yazdırdı.

HEYECAN DEVAM EDECEK

“Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”na 23 ve 25 Kasım’daki maçlarla devam edilecek. 23 Kasım Çarşamba günü Akhan Sahasında saat 20.00’de Goncalı Sancak Mehter- Cankurtaranspor, 21.00’de ise Dost İstiklalgücü-Yeniköyspor maçları oynanacak. Irlıganlı sahasında ise saat 20.00’de Çerkez Mahallesi Akköyspor ile Karakovaspor mücadele ederken, 21.00’de de Kalespor ile Goncalı Avşar Gençlik takımları karşılaşacak. 25 Kasım Cuma günü ise maçlar Kale sahasında oynanacak. Saat 20.00’de Anafartalar Altınayaklarspor – Atalar Muhallebiyespor, 21.00’de Dokuzkavaklar Reyhanispor- Karahyıtspor ve 22.00’de de Pamukkale FC- Kayıhan Teknikspor maçları yapılacak. Eleme usulü yapılan maçlar sonunda 11 takım adını 3. tura yazdırmış olacak.