33. MAHALLE BULU┼×MASI YAPILDI 19.11.2016

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin’in halkla bir araya geldi─či “Mahalle Bulu┼čmalar─▒”nda 33. Durak Belenard─▒ç oldu. Ba┼čkan yard─▒mc─▒lar─▒ ve meclis üyeleri ile birlikte Belenard─▒çl─▒lar ile bulu┼čan Ba┼čkan Gürlesin, “Mazbatay─▒ ald─▒─č─▒m─▒z ilk günden son güne kadar 68 mahalleye hizmet etmek için çabal─▒yoruz. ┼×ehir merkezindeki mahallelerimizde ne varsa tüm mahallelerimizde olmas─▒ için çal─▒┼čmaya devam ediyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin vatanda┼člarla bir araya geldi─či “Mahalle Bulu┼čmalar─▒”nda 33. bulu┼čma gerçekle┼čti. 331 bin nüfuslu ilçenin merkeze 31 kilometre uzakl─▒kta bulunan Belenard─▒ç’ta yap─▒lan Mahalle Bulu┼čmas─▒’nda Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin’e vatanda┼člar büyük ilgi gösterdi. Belenard─▒ç’taki bulu┼čmaya Ba┼čkan Gürlesin ile birlikte Ba┼čkan Yard─▒mc─▒lar─▒ Selim Arkan, Adnan Kaya, veli Demir ve Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediyesi Meclis Üyeleri, belediye müdürleri, Belenard─▒ç Muhtar─▒ Mehmer Erzen de kat─▒ld─▒.

“HALKIN H─░ZMETKARIYIZ”

Pamukkale Belediyesi’nin 30 Mart 2014’te kurulan bir belediye oldu─čunu ifade ederek konu┼čmas─▒na ba┼člayan Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, mazbatay─▒ alarak hizmet etmeye ba┼člad─▒klar─▒ 8 Nisan 2014’ten bu güne kadar 68 mahalleye de dokunmay─▒ hedeflediklerini ve bunu ba┼čard─▒klar─▒n─▒ söyledi. “Bize güvenerek verdi─činiz bu emanetin hakk─▒n─▒ vermek için gece gündüz demeden çal─▒┼č─▒yoruz” diyen Ba┼čkan Gürlesin, “Biz göreve ba┼člad─▒─č─▒m─▒z günden bu yana 331 bin insan─▒m─▒z─▒n ya┼čad─▒─č─▒ 68 mahallemize mutlaka ula┼čt─▒k. En acilleri ba┼čta olmak üzere ne gerekiyorsa yerine getirdik. Belenard─▒ç merkeze 31 kilometre uzakl─▒kta bir mahalle. Bizim Belenard─▒ç gibi 68 mahallemiz var.  Yükümüzün a─č─▒rl─▒─č─▒n─▒n fark─▒nday─▒z. Ancak sizlerin verdi─či destekle yine sizlere hizmet etmek bize nasip oldu. ─░yi planlamayla halk─▒m─▒z─▒n taleplerini yerine getirmek için çal─▒┼č─▒yoruz. Belenard─▒ç bize destek verdi, biz de hizmetlerimizle te┼čekkür ediyoruz. Ancak biz siyasi duruma bakmadan 68 mahallemizde de hizmet götürüp, halk─▒m─▒z─▒n mutlu olmas─▒n─▒ sa─člamaya çal─▒┼č─▒yoruz. Ben ve ekibim ile birlikte tüm belediye personelimiz halk─▒m─▒z─▒n hizmetkar─▒ oldu─čunu bilerek çal─▒┼čmalar─▒na devam ediyor” dedi.

“SON GÜNE KADAR ÇALI┼×MAYA DEVAM EDECE─×─░Z”

Belenard─▒ç’a daha önce de defalarca geldi─činin alt─▒n─▒ çizen Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, “Buraya geldi─čimizde öncelikli sorununa parmak basmak istedik. Siz mezarl─▒k çevresinin yap─▒lmas─▒n─▒ istediniz. Biz bunu yapt─▒k. Daha sonra gerekli olan kilit ta┼č çal─▒┼čmas─▒n─▒ yapt─▒k. Mahallenin en k─▒y─▒s─▒nda oturan vatanda┼č─▒m─▒z─▒n da tozdan çamurdan kurtulmas─▒ için çal─▒┼čmalar─▒ tüm sokaklara kadar yay─▒yoruz. Hizmet konusunda adaletli olmam─▒z gerekti─čini bilerek merkezde ya┼čayan vatanda┼č─▒m─▒za hangi hizmeti veriyorsak di─čer tüm mahallerimizdeki  vatanda┼č─▒m─▒za da ayn─▒ hizmeti götürmeye çal─▒┼č─▒yoruz. Biz bize verilen süre sonuna kadar çal─▒┼čmaya devam edece─čiz. Belenard─▒ç’a MOBESE kameralar─▒ tak─▒l─▒yor. Böylece mahallemiz daha da güvenli olacak. Sizlerin talebi olan kapal─▒ pazaryeri konusu ise ─░n┼čallah görev süremizin sonuna kadar Allah yapmay─▒ bize nasip eder. Gönül ister ki hemen yapal─▒m. Ancak biz söz verip te tutamamak istemiyoruz. O nedenle yapmaya çal─▒┼čaca─č─▒m─▒z─▒ ifade ediyorum. Ad─▒l önemli olan ise Belenard─▒ç’─▒n 30 Mart 2014’ten önceki hali ile sonraki halinin kar┼č─▒la┼čt─▒r─▒lmas─▒. Biz tüm mahallerimizin bizden önceki haliyle bizim getirdi─čimiz hizmetten sonraki halinin kar┼č─▒la┼čt─▒r─▒lmas─▒n─▒ istiyoruz” diye konu┼čtu.