PAMUKKALE’DE YAŞAMAK AYRICALIKTIR

05-11-2016

PAMUKKALE’DE YAŞAMAK AYRICALIKTIR

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında Pınarkent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe sınırları içinde yer alan 68 mahalleye de dokunduklarını ifade eden Başkan Gürlesin, “Pamukkale’de yaşamak ayrıcalık olacak. Bu doğrultuda Pınarkent’te bir çok proje hayata geçti. Biz 68 mahallemize de çalışmalarımızla dokunuyoruz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Mahalle Buluşmaları kapsamında Pınarkent Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Gürlesin’e mahalle buluşmasında Belediye Başkan Yardımcıları Adnan kaya, Veli Demir, Türkay Gözlükaya ve Abdullah Sevinçli, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, Pınarkent Muhtarı Bilal Yakal ve birim müdürleri eşlik etti. Pınarkent mahalle sakinlerinin büyük ilgiyle karşıladığı Başkan Gürlesin, vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Pamukkale İlçesi’ne in iyi ve hızlı hizmeti götürmek için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin; “İlçemizin her köşesinde vatandaşlarımızla buluşarak modern Pamukkale yolunda el ele birlikte yürüyemeye devam ediyoruz. 68 mahallemizde olduğu gibi Pınarkent’te de hummalı çalışmalarımız devam ediyor. Bu yatırımlar şehir merkezinde olduğu gibi uç noktalarda da çalıştığımızın, görev yerlerimizin hepsini elimizden geldiği kadar hizmet götürdüğümüzün bir kanıtıdır. Ben yatırımlarımızın Pamukkale İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“PINARKENT’E ÇOK HİZMET GETİRDİK”

Her mahalleye yapılan çalışmalarla dokunmaya devam ettiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pınarkent mahallesine kurulduğumuz günden bu yana bir çok projeyi hayata geçirdik. Bir çok belediyenin yapmadığı bir işi gerçekleştirdik. Bu da halkımızın güvenliği için büyük önem verdiğimiz MOBESE. 68 mahallenin tamamına MOBESE kameraları takıyoruz. Pınarkent’e kapalı pazaryeri yaptık. Duble yol yaptık. Bu yolla Honaz’a geçiş sağlanmalı. Yine Pınarkent’e 1800 metrekare kapalı pazaryeri, yanında da bin metrekare de otopark yaptık. Mahalleye 57 bin metrekare asfalt döküldü. 25 bin metrekare beton parke yol yapımı, 7 bin metrekare de bordür imalatı bu mahallede kullanıldı. Bir çok bölgeye park yaptık. Mahallede anons sitemi yenilendi. Pamukkale Belediyesi olarak tüm mahallelere olduğu gibi Pınarkent’te de çalışmalarımız devam edecek. Biz 2.5 yıl önce kurulan bir belediye olarak halkımızın taleplerini yerine getirmek üzere bize verilen emanetle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. “Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” diyerek yola çıktıklarının altını da çizen Gürlesin, “Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar hep vatandaşımızın daha iyi şartlarda yaşamına devam etmesi için oldu. Bundan sonra da Pamukkale’de yaşamanın ayrıcalığını hissettirmek için çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşların taleplerini de dinleyerek, halkın merak ettiği soruları da tek tek cevapladı.