CUMHUR─░YET SONSUZA KADAR VAR OLACAK 28.10.2016

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram─▒ nedeniyle kutlama mesaj─▒ yay─▒nlad─▒. Ba┼čkan Gürlesin, “93 y─▒l önce bugün ilan edilen, tek bayrak, tek millet, tek vatan ile kurulan, Cumhuriyetimiz, Türk milletinin sonsuz varl─▒─č─▒ ile ilelebet devam edecektir” dedi.

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, Cumhuriyet’in kurulu┼čunun 93 y─▒l dönümü nedeniyle mesaj yay─▒nlad─▒. Türkiye Cumhuriyeti’nin Atatürk’ün gerçekle┼čtirdi─či en büyük at─▒l─▒m oldu─čunu ifade eden Ba┼čkan Gürlesin, “Türkiye Cumhuriyetimiz, Türk Milleti ad─▒na büyük Atatürk’ün gerçekle┼čtirdi─či en büyük at─▒l─▒m ve milli tarihimizin geldi─či son a┼čamad─▒r. 93 y─▒l önce bugün ilan edilen tek bayrak, tek millet, tek vatan ile kurdu─čumuz, demokrasi ve halk iradesiyle taçland─▒rd─▒─č─▒m─▒z Cumhuriyetimiz, Türk milletinin sonsuz varl─▒─č─▒ ile ilelebet devam edecektir. Bugün, her zamankinden daha çok sahip ç─▒kmam─▒z gereken Cumhuriyet, e┼čitlik, özgürlük ve ça─čda┼čl─▒k ilkelerini kapsamas─▒n─▒n yan─▒nda büyük bir dü┼čüncesinin ürünüdür. Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünlere kolay gelmedi─čini, atalar─▒m─▒z─▒n bizlere emanet etti─či bu topraklar u─čruna yüz binlerce ┼čehit verildi─čini ve bir o kadar da gazimizin bulundu─čunu unutmamakla mükellefiz. Bu dü┼čüncelerle kurulusunun 93. y─▒l─▒nda Cumhuriyeti kuran ve bugüne kadar u─črunda mücadele edenleri basta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm demokrasi kahramanlar─▒m─▒z─▒, milleti ve vatani için canlar─▒n─▒ seve seve feda eden tüm ┼čehitlerimizi geride kalan gazilerimizi minnet ve ┼čükranla an─▒yorum. Tüm vatanda┼člar─▒m─▒z─▒n bayram─▒n─▒ kutluyor, milletimize hay─▒rl─▒ olmas─▒n─▒ diliyorum. Cumhuriyetimizin 93. Y─▒l─▒ tüm milletimize kutlu olsun’’ dedi.