15 TEMMUZ KAHRAMANINI MEZARI BA┼×INDA ANDILAR 17.10.2016

Pamukkale Belediyesi’nin deste─čiyle Pamukkale Üniversitesi’nde okuyan 40 üniversiteli genç, 15 Temmuz Darbe Giri┼čiminde Özel Kuvvetler Komutanl─▒─č─▒'n─▒n FETÖ taraf─▒ndan ele geçirilmesini engelleyen ┼×ehit Piyade Astsubay K─▒demli Ba┼čçavu┼č Ömer Halisdemir'in Ni─čde’de bulunan kabrini ziyaret ederek dualarla and─▒.

Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)’de ö─črenim gören 40 üniversite ö─črencisini, Piyade Astsubay Ba┼čçavu┼č Ömer Halisdemir'i Ni─čde’nin Bor ilçesine ba─čl─▒ Çukurkuyu beldesinde bulunan mezar─▒na anma ziyaretine gönderdi. Sivil Ya┼čam Derne─či (S─░YAMDER) Denizli Yerel Kurulu ile ortakla┼ča gerçekle┼čtirilen etkinlikte PAÜ’lü ö─črenciler, Özel Kuvvetler Komutanl─▒─č─▒ Karargah─▒'n─▒ can─▒ pahas─▒na savunan ve darbeci Tu─čgeneral Semih Terzi'yi ba┼č─▒ndan vurarak darbe giri┼čiminin seyrini de─či┼čtiren ┼×ehit Piyade Astsubay K─▒demli Ba┼čçavu┼č Ömer Halisdemir'i kabri ba┼č─▒nda dualarla and─▒. Ö─črenciler daha sonra Kahraman Halisdemir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ö─×RENC─░LERDEN TE┼×EKKÜR

PAÜ’lü ö─črenciler isteklerini k─▒rmayarak kendilerine Ni─čde’ye gönderen Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin’e te┼čekkürlerini ileterek, “Kahraman─▒m─▒z─▒ mezar─▒ ba┼č─▒nda ziyaret ederek anmak istedik. Ülkemizi karanl─▒k bir geceden ayd─▒nl─▒─ča ç─▒kmas─▒nda kahramanl─▒─č─▒ ile büyük destek sa─člayan Ömer Halisdemir'i kabri ba┼č─▒nda and─▒k. Allah ülkemizi, milletimizi her türlü s─▒k─▒nt─▒dan korusun. Bize böylesi manevi bir ziyaret noktas─▒nda destek sa─člayan Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒m─▒za da te┼čekkür ediyorum” dedi.

“15 TEMMUZ KAHRAMANLARIMIZI UNUTMAYACA─×IZ”

Böylesi e┼čine az rastlan─▒r bir kahramanl─▒─č─▒ hiçbir zaman unutmayacaklar─▒n─▒, unutturmayacaklar─▒n─▒ belirten Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin ise, “FETÖ terör örgütü hainleri,15 temmuz Darbe Giri┼čimi ile ülke i┼čgalini öngörmü┼člerdi. Ama unuttuklar─▒ bu ülkenin Cumhurba┼čkan─▒ ve O’nu sevip sayan milyonlar─▒n oldu─čuydu. Yüce Türk Milleti bu gibi giri┼čimlere göz açt─▒rmay─▒p can─▒n─▒, mal─▒n─▒, her ┼čeyini ortaya koyarak, tank─▒n, silahlar─▒n önüne atlayarak bu hain giri┼čimi püskürttü. O gece ülkemizde kahramanl─▒k destanlar─▒ yaz─▒ld─▒. O destanlardan birisini de Özel Kuvvetler Komutanl─▒─č─▒ Karargah─▒'n─▒ can─▒ pahas─▒na savunan ve darbeci Tu─čgeneral Semih Terzi'yi ba┼č─▒ndan vurarak darbe giri┼čiminin seyrini de─či┼čtiren ┼×ehit Piyade Astsubay K─▒demli Ba┼čçavu┼č Ömer Halisdemir yazd─▒. Ö─črencilerimizden kahraman─▒m─▒z─▒ mezar─▒ ba┼č─▒nda anma iste─či gelince tüm deste─či sunduk. Böylesi e┼čine az rastlan─▒r bir kahramanl─▒─č─▒ hiçbir zaman unutmayacak, unutturmayaca─č─▒z. Ba┼čta ┼×ehit Piyade Astsubay K─▒demli Ba┼čçavu┼č Ömer Halisdemir olmak üzere tüm 15 Temmuz kahramanlar─▒m─▒z─▒ rahmetle ve minnetle an─▒yorum” dedi.