15 TEMMUZ KAHRAMANINI MEZARI BAŞINDA ANDILAR

17-10-2016

15 TEMMUZ KAHRAMANINI MEZARI BAŞINDA ANDILAR

Pamukkale Belediyesi’nin desteğiyle Pamukkale Üniversitesi’nde okuyan 40 üniversiteli genç, 15 Temmuz Darbe Girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın FETÖ tarafından ele geçirilmesini engelleyen Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde’de bulunan kabrini ziyaret ederek dualarla andı.

Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)’de öğrenim gören 40 üniversite öğrencisini, Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'i Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde bulunan mezarına anma ziyaretine gönderdi. Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) Denizli Yerel Kurulu ile ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlikte PAÜ’lü öğrenciler, Özel Kuvvetler Komutanlığı Karargahı'nı canı pahasına savunan ve darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi başından vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'i kabri başında dualarla andı. Öğrenciler daha sonra Kahraman Halisdemir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

PAÜ’lü öğrenciler isteklerini kırmayarak kendilerine Niğde’ye gönderen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkürlerini ileterek, “Kahramanımızı mezarı başında ziyaret ederek anmak istedik. Ülkemizi karanlık bir geceden aydınlığa çıkmasında kahramanlığı ile büyük destek sağlayan Ömer Halisdemir'i kabri başında andık. Allah ülkemizi, milletimizi her türlü sıkıntıdan korusun. Bize böylesi manevi bir ziyaret noktasında destek sağlayan Pamukkale Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

“15 TEMMUZ KAHRAMANLARIMIZI UNUTMAYACAĞIZ”

Böylesi eşine az rastlanır bir kahramanlığı hiçbir zaman unutmayacaklarını, unutturmayacaklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “FETÖ terör örgütü hainleri,15 temmuz Darbe Girişimi ile ülke işgalini öngörmüşlerdi. Ama unuttukları bu ülkenin Cumhurbaşkanı ve O’nu sevip sayan milyonların olduğuydu. Yüce Türk Milleti bu gibi girişimlere göz açtırmayıp canını, malını, her şeyini ortaya koyarak, tankın, silahların önüne atlayarak bu hain girişimi püskürttü. O gece ülkemizde kahramanlık destanları yazıldı. O destanlardan birisini de Özel Kuvvetler Komutanlığı Karargahı'nı canı pahasına savunan ve darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi başından vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir yazdı. Öğrencilerimizden kahramanımızı mezarı başında anma isteği gelince tüm desteği sunduk. Böylesi eşine az rastlanır bir kahramanlığı hiçbir zaman unutmayacak, unutturmayacağız. Başta Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir olmak üzere tüm 15 Temmuz kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.