BAŞKAN GÜRLESİN CANKURTARAN’DA VATANDAŞLA BULUŞTU

07-10-2016

BAŞKAN GÜRLESİN CANKURTARAN’DA VATANDAŞLA BULUŞTU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında Cankurtaran Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Her mahalleye olduğu gibi Cankurtaran’da da önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Sadece üst yapı, yağmur suyu hattı olmak üzere Cankurtaran’da 2.2 milyon liralık bir yatırımı yaptık. Yeni yerleşim bölgesinde de üst yapı atağımız devam ediyor” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, Mahalle Buluşmaları kapsamında bir durağı Cankurtaran Mahallesi oldu. Cankurtaran Mahalle Buluşması’nda Başkan Gürlesin’e Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti. Cankurtaran Mahalle sakinleri büyük ilgiyle karşıladığı Başkan Gürlesin’e, başta üst yapı olmak üzere mahalleye yapılan yatırımlardan dolayı teşekkürlerini iletti. Buluşmada vatandaşlar Başkan Gürlesin’e mahalle ile ilgili istek ve taleplerini de aktardı.

“CANKURTARAN’DA ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTIK”

Pamukkale İlçesi’ne in iyi ve hızlı hizmeti götürmek için Mahalle Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelip direk taleplerini aldıklarını belirten Başkan Gürlesin; “İlçemizin her köşesinde vatandaşlarımızla buluşarak modern Pamukkale yolunda el ele birlikte yürüyemeye devam ediyoruz. İlçemizin bir uç noktası olan Cankurtaran mahallemizde de vatandaşlarımızla bir aradayız. 68 mahallemizde olduğu gibi Cankurtaran Mahallemizde de hummalı çalışmalarımız devam ediyor. Mahallenin merkez bölgesinin üst yapı dönüşümünü tamamlandı. Caddeler ve sokaklar döşenen parke taşlarıyla modern bir görünüme kavuştu. Cankurtaran Mahallesinin üst kısmında da çalışmalarımızın büyük kısmı bitti. 48 bin metrekare beton parke, 4 bin 700 metre bordür, 870 metre suyu hattı olmak üzere şuana kadar yaptığımız üst yapı yatırımı 2.2 milyon lira. Ayrıca Cankurtaran mahallemizde can ve mal güvenliğine katkı koymak amacıyla mobese kameralarıyla donattık. Yeşil alan çalışmalarımız mahallemizde devam ediyor. Yapılacak yatırımlarla ilgili de planlamalarımızı yapıyoruz. Bu yatırımlar şehir merkezinde olduğu gibi uç noktalarda da çalıştığımızın, görev yerlerimizin hepsini elimizden geldiği kadar hizmet götürdüğümüzün bir kanıtıdır. Ben yatırımlarımızın Pamukkale İlçemize, Cankurtaran Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.