BAŞKAN GÜRLESİN'DEN BAĞBAŞI’NA MÜJDE

01-10-2016

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN BAĞBAŞI’NA MÜJDE

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, vatandaşlarla bir araya geldiği, taleplerini dinlediği, sorunlara yerinde çözüm ürettiği mahalle buluşmaları kaldığı yerden devam ediyor. Etkinlik kapsamında Başkan Gürlesin’in 30. durağı Bağbaşı Mahallesi oldu. Mahalle halkıyla buluşan Başkan Gürlesin, toplam maliyeti 40 milyon lirayı bulması beklenen Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin temelinin yılsonuna kadar atılacağını söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, Mahalle Buluşmaları kapsamında 30. durağı Bağbaşı Mahallesi oldu. Bağbaşı Mahalle Buluşması’nda Başkan Gürlesin’e Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, birim müdürleri eşlik etti. Bağbaşı Mahalle sakinleri büyük ilgiyle karşıladığı Başkan Gürlesin’e, bölgeyle ilgili üst yapıdan yeşil alana kadar isteklerini ve taleplerini aktardı. Tüm talepleri dinleyen ve konularla ilgili bilgiler aktaran Başkan Gürlesin, Bağbaşı Mahallesi’ne yönelik yaptıkları yatırmaları ve müjdeleri sıraladı.

VATANDAŞLARIMIZI DİNLİYORUZ
Pamukkale İlçesi’ne in iyi ve hızlı hizmeti götürmek için Mahalle Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelip direk taleplerini aldıklarını belirten Başkan Gürlesin; “Başlattığımız ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında her bir mahallemize giderek vatandaşlarımızla bir araya gelip isteklerini ve taleplerini alıyoruz. Bugün 30. mahalle toplantımızı Bağbaşı’nda gerçekleştiriyoruz. 2014 yerel seçimlerinde bize bir emanet verdiniz. Biz bu emanetin karşılığını size en iyi şekilde hizmet olarak sunmak için bu toplantıları yapıyoruz. Talep, istek ve sıkıntıların birçoğunu biliyoruz ancak zaman içinde ‘Başka isteklerde olur’ diye bu toplantılara büyük önem veriyoruz” dedi.

“DEV YATIRIMA İMZA ATIYORUZ”
Bağbaşı mahallesine üst yapı ve park alanı noktasında ciddi bir yatırım yaptıklarını vurgulayan Başkan Gürlesin, toplam maliyeti 40 milyon lirayı bulması beklenen Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin yapımıyla ilgili tarihi de açıkladı. Başkan Gürlesin konuyla ilgili şu bilgilere yer verdi, “Kuruluşumuzdan bugüne Pamukkale Belediyesi olarak önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bağbaşı’nda sadece bizim değil Denizli için de büyük öneme sahip olan Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi projemize imza atacağız. Bu proje ile kentin en iddialı yatırımını gerçekleştireceğiz. 26 bin metrekareyi içine alan yaşam merkezi, bölgeye hayat verecek. Burada kreş, çok amaçlı salon, konferans salonu, fuaye ve sergi salonları, buz pisti, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları ve etüt merkezi yer alacak. Tamamlandığında Denizli için büyük önem taşıyan bir yaşam merkezinin eksikliği giderilecek. Burada halkımızın belediyemize ulaşması açısından tahsilat merkezleri gibi bölümlerimiz de yer alacak. Projesi hazır olan Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin temelini inşallah yıl sonuna kadar atmış olacağız. Kısa zaman içinde de tamamlanarak halkımızın hizmetine sunacağız. Bu projenin tahmini maliyeti yerinin de belediyemiz tarafından tahsisi de dahil olmak üzere 40 milyon lira civarında olacak. Bu projemizin Pamukkale ilçemize ve tüm Denizli’ye hayırlı olmasını dilerim” dedi.