BAŞKAN GÜRLESİN’DEN DTO BAŞKANI ERDOĞAN’A ZİYARET

30-09-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN DTO BAŞKANI ERDOĞAN’A ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı olarak seçilen ve görevine başlayan Uğur Erdoğan’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gürlesin, Erdoğan’a görevinde başarı dileklerini iletti.

Denizli Ticaret Odası’nda yapılan seçimle Denizli Ticaret Odası Başkanlığı görevine Uğur Erdoğan seçildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin; Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya ve Pamukkale Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Ali Haluk Değirmenci ile birlikte DTO Başkanı Uğur Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erdoğan, Başkan Gürlesin’i makamında ağırlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdoğan, görevleri süresince Denizli’nin her meslek dalına ve ekonomisine katkı koymak için çalışacaklarını vurguladı. Erdoğan’a görevinde başarı dileyen Başkan Gürlesin ise, “Göreviniz hayırlı olsun. Denizli Ticaret Odamız, Denizli ekonomisine, esnafına, ticari hayatına yön veren önemli bir kurum. Görevinizde inşallah başarıdan başarıya koşarsınız. Denizli Ticaret Odamıza, Denizli’mize hayırlı olsun” dedi.