PAMUKKALE’DEN 1. SINIFLARA EĞİTİM SETİ HEDİYE

21-09-2016

PAMUKKALE’DEN 1. SINIFLARA EĞİTİM SETİ HEDİYE

Pamukkale Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda ilçede eğitim hayatına ilk adımını atan tüm 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye ihtiyaçlarının tamamının karşılandığı eğitim seti hediye etti. Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu’nu ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, burada 1. sınıf öğrencileriyle buluşarak hediyelerini kendisi verdi.

Eğitime verdiği sınırsız destekle öne çıkan Pamukkale Belediyesi, ilçede eğitimin kalitesinin seviyesinin yükseltilmesi amacıyla okulların başta fiziki şartlarının iyileştirilmesi, ihtiyaçlarının giderilmesi, öğrencilere yönelik projeler hayata geçirerek önemli çalışmalara imza atıyor. O çalışmalardan bir tanesi de eğitim öğretim hayatına yeni başlayan 1. sınıflara yönelik oldu. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Pamukkale Belediyesi tarafından, ilçede bulunan 46 ilkokulda 4 bin 730 ilkokul 1. sınıf öğrencisine içeriği dolu dolu olan tüm kırtasiye malzeme ihtiyacının karşılandığı eğitim seti dağıtıldı.Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, okulların açıldığı bu özel günlerde Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu’na ziyarette bulunarak 1. sınıf öğrencileri ile buluştu, eğitim setlerini çocuklara kendisi hediye etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Gürlesin, mutluluklarına ve heyecanlarına ortak oldu. Başkan Gürlesin, çocuklara eğitimi setini güle güle kullanmaları temennisinde bulundu.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ ÇOCUKLARIMIZ”

Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere, velilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bilinir Belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da ilçemizde her kesime hizmet ulaştırıyoruz. Belediye olarak görev alanımızda yer almamasına rağmen önceliklerimiz arasında eğitim de ilk sıralarda yer alıyor. Çünkü eğitimi önemsiyoruz. Güçlü Türkiye’mizin teminatı geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi ve kaliteli eğitimi almaları için adeta seferberiz. İlçe sınırlarımız içinde 128 okulumuzun tamamına dokunarak, fiziki şartları iyileştirmek anlamında büyük gayretler gösteriyoruz.  Buna da devam edeceğiz. İlköğretim Haftasında okullarımızın açıldığı bu günlerde geçtiğimiz yıl olduğu gibi anlamlı bir etkinliğe imza attık. Pamukkale İlçemizde 46 ilkokulumuzda eğitim ve öğretime yeni başlayan 5 bine yakın 1. Sınıf öğrencimize içeriği dolu dolu olan ve kırtasiye ihtiyaçlarının karşılandığı eğitim seti hediye ediyoruz. Ailelerimiz hediyemizle çocukları için hiçbir kırtasiye malzemesi almak durumunda kalmıyor. Bu anlamlı günde hem ailelerimize bir destek hem de çocuklarımızın bu mutlu günlerine mutluluk kattığımızı düşünüyoruz. Bizim eğitime bakış açımızı bu. Ana hedefimiz Pamukkale içerisinde eğitimin başarısını en üst noktaya ulaştırmak” dedi.